čtvrtek 23. srpna 2018

Pepino gold semena

Nazývána též elixír života. Působí na uklidnění celého organismu při nervovém vypětí. Používají se - nať a listy.


Má čtyřhrannou, větvenou, hustě olistěnou lodyhu, plazivé kořeny, žilkované . Svým složením se nabízí i pro mytí . V dávných dobách byla meduňka užívána pro nervové poruchy a mnoho různých onemocnění srdce.

Přidat do oblíbených. Rostliny vyžadují chráněná a slunná stanoviště. Přírodní mýdlo pro citlivou pleť obsahuje výtažky . Nová odrůda meduňky s výraznější příchutí citrónu. Melissa officinalis citronella. Je to vytrvalá rostlina dorůstající výšky 70–1cm.


Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od Kč s rychlým doručením .

Kategorie: Léčivá Bylina. Candida Diet is a major part of anti-yeast treatment. Zentrich vydali společně sedmidílný Herbář léčivých rostlin. Vše Habitus a typ růstu. List Květ Plo semeno a . Co je meduňka lékařská?


Tato rostlina patří do rodiny máty. S jemnou vůní citrónu dostala anglický název „citronový balzám“ (angl. Lemon balm). Slovensky: Medovka lekárska.


Lamiaceae - hluchavkovité (pyskaté). POPIS: Vytrvalá, až cm . Již staří Římané ji nazývali apiastrum – hvězda včel. Taxonomická kategorie. Uherské Hradiště jako na dlani Vsetínsko jako na dlani.


Je medonosná, bujná trvalka, téměř nezničitelná. Roste často i planě u plotů a zdí, . Pochází ze středomoří a přední Asie, . Pomáhá potlačit stres a problémy s .

Meduň (Pr.) Meduňka , Medunice, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky