úterý 25. září 2018

Bonsai sekvoj

Mají se rádi, ale její otec vztahu nepřeje. Brslen fortuneův emerald gaiety. Vedle své dcery žádného nýmanda nechce. Mají šanci tyto nekonečné zásnuby . Rostliny v kontejnerech lze sázet po celou sezónu. Neopadavý, poléhavý keřík, jehož dlouhé zelené . Zjistěte ihne kde . Kultivar brslenu ´ Emerald Gaiety ´ je uprostřed listu hráškově zelený s. Chcete-li mít v zahradě zajímavý a nenáročný keř, pak je pro Vás brslen tou správnou volbou.


Pokud je zasadíte k plotu nebo jiné opoře, delší větve se jí začnou chytat. Stálezelený keř pěstovaný pro olistění. Vyžaduje slunce nebo polostín a jakoukoli dobře propustnou půdu.


Na otevřeném prostranství dosahuje výšky m. Euonymus fortunei „ Emerald gaiety “. Okrasná dřevina, půdokryvná. Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená. Prodejní výška: až 20cm. Doprava: pouze osobní odběr.


AMG RHS – Garden Merit. Pomalu až středně rostoucí stálezelená odrůda brslenu, listy sytě. Odrůda Emerald Gaiety nese drobné listy hráškově zelené barvy uprostřed s nápadným krémově. Bílá varianta kultivaru Emerald ´n Gold. Tento produkt již není na skladě s těmito vlastnostmi, . Fortuneův ) – tento poléhavý keřík vytváří listy různého tvaru i. Dostupnost: Na skladě.


List má zelený střea . Nároky: Půda je vhodnější propustná, živná, lehčí. Hůře roste na podmáčených težších půdách. Vhodné místo pro pěstování je slunné či polostín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky