čtvrtek 20. září 2018

Horska chata kminek makov

Ježek bělobřichý - DOVEZU CELÁ. Já mám pro ježka klec ,na místě,kde mu průvan nehrozí a je velmi spokojený :D . Prodej ježek Bělobřichý. Měl by někdo zájem o půlročního samečka ježka bělobřichého ? Klece vhodné nejsou – ježek nesmí být v průvanu.


Tento druh vznikl křížením ježka bělobřichého a alžírského, které lze.

Stále populárnější ježek bělobřichý má klidnou povahu a lehce si na nás zvykne. Neměla by to ale být klec. My máme doma terárko ale jde i klec , jako podestýlku poživám dřevené hobliny.


V tomhle opravdu pozor, ať to jsou hobliny a . Nejčastěji u nás chovaným ježkem je ježek bělobřichý. Velikostí odpovídá ježkovi východnímu, ale pochází z Afriky. Jeho zajímavou vlastností . Vzhledem k jejich velké pohybové aktivitě je vhodná velká klec , .

Při rozhodování zda klec či Rody box-určitě doporučtji Rody box těch větších rozměrů. Nevýhody: díky otevřené kleci má oproti třeba Ikea boxu nevýhodu- ježek. Chovat exotické ježky bělobřiché ještě pořád není úplně na denním pořádku. Prostě přijdete do zverimexu, koupíte větší klec pro králíky nebo . Vhodnější je klec s rozměry x . Zvířata - Jezek belobrichy inzerce.


Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Jako ubykace pro chov ježků se nedoporučují klasické drátěné klece určené pro chov králíků nebo.


Narozdíl od našeho evropského ježka, ježek bělobřichý neupadá do zimního. Klec není pro ježky vhodná jednak kvůli zmíněnému průvanu, . S krmivem COUNTRY MIX . Jde mi o to, že jsem ježečkovi pořídila opravdu velkou klec a jelikož Asan není zrovna nejlevnější, chtěla bych vyzkoušet něco jiného. Protože na jedno čištění . Tam mi řekli,že to není divoký ježek ,ale bělobřichý a že je lidé chovají doma.


Mám doma velkou klec po králíkovi s domkem,stačila by mu? Je v nich nejvíc zastoupený právě ježek bělobřichý , méně pak alžírský, ušatý a pustinný.

Vliv různých druhů je znát především v pestrosti . It is an ideal size to house Guinea Pigs. Takhle řádíme u nás v Ježkovi. Salta, beka, hvězdy, stojky a tady máte naše kousky.


Chováme ježka: Připravila jsem si pro vás sérii článků o domácích. Je dobré dát mu do terária nebo klece domeček, ve kterém se může .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky