úterý 18. září 2018

Darovanský dvůr recenze

Zobrazit všechny atrakce v okolí. Některá z neoblíbenějších nabízených vybavení zahrnují: krytý bazén, wi-fi zdarma a restaurace. Neoblíbenější vybavení pokojů zahrnuje následující: minibar, klimatizace, a psací stůl. Hosté během svého pobytu mohou využít: restaurace a salónek.


Ano, pro hosty je dostupné parkování: bezplatné parkování. Mezi restaurace v blízkém okolí patří: La Boema, Greensgate Restaurant a Restaurace na Trucovně.

Ano, hosté mají během svého pobytu přístup k vybavení: krytý bazén. Personál mluví několika jazyky včetně následujících: angličtina a němčina. Mnoha cestovatelům se líbila návštěva míst Plzeňské historické podzemí (1km), Pivovarské muzeum v Plzni (1km) a Stará synagoga (1km).


Ano, nabízí vybavení: bezbariérový přístup a pokoje s bezbariérovým přístupem. Máte-li specifické požadavky, doporučujeme se ujistit předem telefonicky. Průměrné hodnocení od hostů Booking. Dvacet sedm jamek je na velkém prostoru, hřiště nabízí většinou otevřené plochy.


Vienna House Easy Pilsen. Hotel se hvězdičkami 8.

Nejdřív jeleni, pak sport. Zjistěte více informací o tomto golfovém hřišti, mapu, jak se tam dostat a . Perfektní hotely – na celém světě. Naše hodnocení je spolehlivé. Yelp je zábavný a jednoduchý způsob, jak najít, doporučit a mluvit o tom, co je super a co už . Darovanský Dvůr je skutečně . RESORT DAROVANSKÝ DVŮR GOLFOVÝ RÁJ NAD ŘEKOU BEROUNKOU Místa, na nichž vznikají golfová hřiště, mívají zvláštní historii.


Rožnov pod Radhoštěm. Počasí -2° Čtvrtek 5. Počet hodnocení : 204. Fotografie, informace o ubytování, pokoje, hodnocení a možnost rezervace.


Leží v překrásné, klidné krajině přírodního parku Horní Berounka nedaleko Plzně a . Napište nám své zkušenosti. Navštívil(a) jste tento hotel? Aktuální ceny a obsazenost, fotky, recenze , garance nejlepší ceny. Věříme, že počasí bude .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky