čtvrtek 13. září 2018

Falcon 460 ec

Etykieta środka Falcon 4EC , załącznik do decyzji MRiRW. Falcon 4EC jest środkiem grzybobójczym w formie koncentratu do sporządzania emulsji wodnej o działaniu układowym do stosowania zapobiegawczego, . Termin wykonania zabiegu musi . Ulotka Falcon 4EC. Zobacz inne Środki ochrony roślin, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.

Falcon 4SC jest środkiem grzybobójczym do stosowania w uprawach zbóż ozimych i jarych, a także roślin ozdobnych i szkółek leśnych. Radość zakupów i 1 bezpieczeństwa dla każdej transakcji. Falcon EC - 4je sistemični fungicid sa preventivnim, kurativnim i eradikativnim delovanjem namenjen za suzbijanje prouzrokovača pepelnice, rđe i pegavosti.


BAYER Falcon 4EC 25ml dostępny do kupienia w największym internetowym sklepie ogrodniczym. W ofercie mamy szeroki asortyment w kategorii Środki . Ove tri aktivne materije su . Falcon 4EC je folijarni fungicid sa preventivnim, kurativnim i eradikativnim delovanjem namenjen za suzbijanje prouzrokovača pepelnice, rdje i pegavosti. Falcon 4EC je systémový kombinovaný fungicíd na ochranu pšenice a jačmeňa proti hubovým chorobám a viniča proti múčnatke.

Falcon EC 4je kombinirani sistemični fungicid za folijarno suzbijanje biljnih bolesti u vinogradarstvu i ratarstvu. Suzbija sve važnije bolesti žita i pepelnicu . Produkt landhandel-polen. The aim of this study was to evaluate the influence of the Falcon 4EC fungicide on microbial diversity, enzyme activity and resistance, and plant growth. Fungicidní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu k ochraně pšenice a ječmene proti houbovým chorobám a révy vinné proti padlí . Fungicides are considered to be effective crop protection chemicals in modern agriculture. However, they can also exert toxic effects on non-target organis.


Falcon is a highly systemic fungicide with protective, eeradicative and curative effect. The product is a versatile leaf and ear fungicide with a . Sredstvo FALCON EC 4se uporablja kot sistemični in preventivni fungicid: a) v pšenici za zmanjševanje okužb s pšenično pepelovko (Blumeria graminis), . A Falcon 4EC a három hatóanyag kombinációjának köszönhetően kiemelkedő hatékonyságú gombaölő készítmény. A kalászos gabonafélék minden fontos . Ogromny wybór produktów dla rolników, sadowników oraz miłośników ogrodnictwa.


Falcon EC 4sistemični fungicid s kurativnim djelovanjem te se primjenjuje za zaštitu pšenice i ječma od brojnih uzročnika bolesti te pepelnice vinove loze. FALCON 4EC fungicid ve formě emulgovatelného koncentrátu k ochraně pšenice a ječmene proti houbovým chorobám a révy vinné proti padlí révovému. Materiały partnera, firma Bayer 10.

Falcon 4EC je kombinovaný fungicid s velmi dobrým protektivním a kurativním účinkem a dlouhým reziduálním působením. Fungicid sistemic pentru combaterea fainarii la vita de vie, a bolilor foliare si a fuzariozei la grau si orz. Systémový kombinovaný fungicíd vo forme emulzného koncentrátu určený na ochranu pšenice a jačmeňa proti hubovým chorobám a viniča .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky