pondělí 17. září 2018

Hasit 160 praha

Na oleji speníme na drobno pokrájanú cibuľu, pridáme na. Natura pěstování bez chemie. SEMENA ŠRUCHY - Šrucha velkokvětá PLNOKVĚTÁ. Semínka Šrucha velkokvětá PLNOKVĚTÁ 2g.


Substrát pro výsev a množení - propařovaný.

Dotaz k produktu Šrucha zelná Green Purslane. Jak se jmenuje hlavní město ČR? Hledáte šrucha velkokvětá pěstování ? Patří mezi jednoletky nebo dvouletky a s. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Tento příspěvek (zjistit adresu).


Nevíte někdo zda se to dá pěstovat u nás. Lidé s ní zachází neomaleně – většinou ji vyškubnou z hlíny v domnění .

Portulaca oleracea) je rostlina s těžkým životním údělem. RUCHA VELKOKVĚTÁ MARGARITA pelet. Výsev : březen - duben. Poléhavá letnička s dužnatou lodyhou a. Doba kvetení: červen - září. Slovensky: Portulaka zeleninová.


Zobrazit: Seřadit podle. Nestačí použít pro výsev perlit? Roste ale i na lepších místech, kde se dá sbírat. Zemina by měla být jednotná s pískem i lehčí, písčitá zahradní půda.


Vegetační jednotky ČR, jejich popis, mapy a druhové složení. Flóra České republiky, mapy rozšíření a vlastnosti rostlinných druhů. Ideální obranou je důsledné střídání plodin, případně výsev zeleného hnojení.


Rostlina miluje hodně slunce a teplo.

Pěstování není náročné, rostlina nemá vysoké nároky. Už za šest týdnů si můžete pochutnat na salátu ze . Vynikající na skalku, nebo do truhlíku na slunný balkon či terasu. Dnes jsem koupila krásnou šruchu!


Informace o pěstování. Popis Jednoletá, někdy dvouletá bylina, má bohatě větvený kořen. Lodyha je plazivá, často roste v trsech. Konzumují se mladé listy s vysokým obsahem minerálů a vody.


Jsou vhodné do zeleninových . Starší stonky jsou často . Velmi rychle rostoucí rostlina s mnoha léčivými účinky. Je to poléhavá, plazivá bylina s červenou, bohatě rozvětvenou lodyhou dlouhou až centimetrů . Vím, že je to vlastně invazivní plevel, ale má kupodivu i využití. Také se jí říká portulák nebo kuří . Málo kdo ví, jak tato.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky