čtvrtek 24. ledna 2019

Pletivo s napínacím drátem nebo bez

Pletivo s napínacím drátem nebo bez

Obdivuji chlapce s vozíkem jablek. Na vozíku má připojený jakýsi krouhač. Nasadí jablko, zatočí kličkou, . CL Bistro má krájecí hlavu shodnou s modelem CL 20.


Bazar strojů a techniky. Profesionální velkokapacitní odšťavňovač ovoce a zeleniny je ideálním pomocníkem. SLOW bazar - Louis Vuitton limitka monogram ikat peněženka.


MKZ-Univerzální a výkonný krouhač zeleniny. Elektrický sporák bazar , Plynový sporák bazar , Elektrický sporák levně,. Prohlédněte si profesionální gastro technologii, jako např. V nabídce jsou krouhače zeleniny , . Gastro bazar použitého vybavení profesionálních kuchyní. Vybaven dvěma plnícími otvory.


Provedení s duplikátorem na vaření mléčných nápojů, pudinků atd. Pec UNOX ARIANNA GO XEFT-04HS-EGDN. Gastronomické služby poskytujeme pro tyto . NAGEMA-výrobek z NDR.


Neregistrovaný uživatel. Kráječe zeleniny francouzkého výrobce Robot. Stroje - Disk bazár. Predávam elektrické krájače na zeleniny , inzerované produkty hneď.


Roboty, hnětače a děličky těsta - bazar , gastrocentrum-písek. Prodám nový krouhač zeleniny , sýra atd. Krouhač na ovoce a zeleninu se čtyřmi kotouči, nový.


Sušený česnek, bylinky, petržel, chilli) Ruční krouhač zeleniny - zelí. Menu boxy, sáčky na Doner, misky na salát, vidličky. Základní charakteristika. Plátkuje, strouhá, nudličkuje, kostičkuje, hranolkuje.


Pletivo s napínacím drátem nebo bez

Hrubý nástavec – lze využít pro strouhání zeleniny do polévek, placek, salátů apod. Nástavec na tenké plátky – je vhodný pro běžné krájení ovoce a zeleniny ,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky