úterý 8. ledna 2019

Jak pěstovat hrášek v truhlíku

Jak pěstovat hrášek v přenosné nádobě na zahradě nebo na terase pro radost ( nejen) dětem. Malé děti bývají šťastné, když si mohou zasít pár . Dcerka strašně chce pěstovat hrášek , loni pěstovala jen v takovém velkém betonovém květináči cca metr x metr a celkem se dařilo. Letos mám k dispozici celý . Výhodou hrachu je, že lze pěstovat i na sebemenším balkóně.

Další výhodou je, že MY si určíme, kam se . Hrách je poměrně nenáročný, můžeme ho pěstovat nejen na zahradě, ale dařit se mu bude i na balkoně v truhlíku nebo v květináči. Na balkoně můžete pěstovat i fazolky či hrášek. Pěstování hrachu je tak snadné, že to dokážou dokonce i malé děti.


Hrášek je naše neoblíbenější jednoletka. Poradíme jak pěstovat hrách na zahradě a na balkoně. Nejpopulárnější česká zelenina.

Unsubscribe from drvera1? Pro domácí pěstování na balkóně doporučujeme sáhnout po cherry rajčátkách. Co pěstovat na stinném místě?


Hrách dřeňový (Pisum sativum convar. medullare) z čeledi bobovitých (Fabaceae ) je nenáročná rostlina, jež se uplatní v každé kuchyni. V samozavlažovacích květináčích a truhlících poroste široká škála. Stačí mu jen přidělat nějakou oporu a budete mít krásnou malou úrodu na . E-MAILOVÁ POHLEDNICE E-MAILOVÁ POHLEDNICE Storno Zavřít. Více informací z měrného bodu naleznete . Podívejte se, co jedlého se dá vypěstovat v truhlíku ! Hobby › Dům a byt hobby.


Zajímavou variantou jsou i roubované zeleniny, jako například lilek, paprika či . Okenní parapety a balkóny jsou ideální pro pěstování mrkve, rajčat, paprik i hrášku. Malé rostlinky můžete zasadit do truhlíků nebo květináčů. Zcela snadné a zajímavé pěstování zeleniny nabízejí balkony a květinové truhlíky. Nejlépe si pochutnáme vždy na čerstvé zelenině a .

Hrášky přirůstají k hřbetní straně lusku ve dvou řadách tzv. Vysoce kvalitní plechové boxy, zahradní domky, zvýšené truhlíky , skříně na nářadí a další úložné prostory . Na pěstování fazolek, fazolí a hrášku není nic náročného, . Pozdní výsevy: I v červnu můžete začít pěstovat některé letničky, ředkvičky nebo hrášek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky