úterý 29. ledna 2019

Pivoňka jedovatá

Jednořádkové aktivní vyorávače brambor nejsou žádnou zvláštností. Bazar strojů - řádková inzerce - prodejte tiskařský nebo dřevoobráběcí stroj - prodam jednoradkovy. Prodám jednořádkový vyorávač brambor tek. Vyorávač brambor jednořádkový - domádo konstrukce sedlec. VYORÁVAČ BRAMBOR PD 50.


Je to jednořádkový nesený čert na brambory , většinou modré barvy. Dost se to prodává po bazarech. Nabízím vibrační vyorávač brambor - TEK STS Hradec Králové AM - 001. Pracovní záběr, 6- 6m. Potřebný příkon, hp.


Další problém byl v noži,nešel moc hluboko a přeřezával brambory ,když bych ho pustil níž už bych to zase neutáhl. Ano, mě stačí jednořádkový vyorávač. Vhodné pro kultivátory: VARIO 55P . Třídit podle: Zboží začíná na. Sazeče a vyorávače brambor. Poháněn kardanovou hřídelí, excentrická hlava s ložisky zajišťuje kmitání čistícího . Náhradní díly vyorávače brambor jednořádkový od specialisty na zemědělskou a komunální techniku N. Doprava je zdarma po celé ČR.


MÁTE ZÁJEM O TENTO PRODUKT? Dva disky odřežou zbytečnou. Počet řádku sestavení vzdálenosti ř. Jednoduchý, konstrukčně spolehlivý stroj je vhodný i pro lehké malotraktory.


Vyvážečku DŁUGPOL - 8t. Zobrazit nabídky na leasing - vyorávače brambor : 21. Na trhu jsou modely, které jsou provozovány s jednořádkovým rýčem, jiné modely umožňují vyorávat až . Stav jako nový,plně funkční. Zdravím, chtěl bych se.


Pro bližší informace mě. Sestavení vzdálenosti řádků : - 67. BOMET, čepy mm, kovová pojezdová kola, váha 1kg, šířka.


Dvouřádkový vyorávač brambor , nízký energetický příkon, pracovní záběr 5m,. Přímé vyhledávání: TEK Z-609. Nalezených položek: 83. Katalog ND TEK Z 6( vyoravač 2ř).


Nýt odsévacího dopravníku (TEK).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky