pátek 18. ledna 2019

Sekání trávy praha východ

HYDRAULICKÉ LISOVACÍ KLEŠTĚ NA KABELOVÉ KONCOVKY A OKA. Navštivte náš e-shop. Hydraulika poháněná bateriemi pro vyměnitelné lisovací raznice, hlava může být otočena o 1°, manuální návrat po dokončení lisování.


Lisujte do té doby, než lisovací svorka nebo propouštěcí ventil hydraulické pumpy reaguje. PR univerzální ruční kleště.

KLA), kabelová oka (KCS od ÷ mm2). Kleště hydraulické lisovací. Kabelová oka a spojky. Trubková kabelová oka a spojky GPH (s výjimkou provedení KU-L) se dodávají s tisknutým. C – lisovací kleště LKBF 5–a LKBF 5–5.


Lisovací kleště májí rotující hlavu. Set v kufru pro přepravu a skladování. Hydraulické lisovací AKU kleště HLK-400-AKU - ilustrační foto.

Akumulátorové lisovací kleště pro lisovánní Al a Cu kabelových ok a spojek do průřezu 400mm 2. Pákové lisovací kleště jsou určené pro trubková kabelová oka a spojky. Lisování je přesné a snadné, vyžaduje díky pákovému převodu jen malou sílu. Izolované lisovací kleště na spojky oka a konektory. Určené k lisování kabelových ok a spojek do. STILObateriové hydraulické lisovací kleště 45kN.


Pákové hydraulické krimpovací kleště pro trubková kabelová oka a spojky PKT- 510. Precizní velké hydraulické pákové lisovací kleště jsou určené k lisování . Velké hydraulické pákové lisovací kleště k lisování trubkových kabelových ok a . Prodám lisovací kleště pro instalaci neizolovaných kabelových ok. Pneumatický lis - Nožní ovládání, pro kabelová oka a konektory 25-6mm2 . Elektronický objednávací katalog - Hydraulika. Máte někdo zkušenost levnými hydraulickými kleštěmi na lisovací oka ? KNIPEX pákové lisovací kleště pro kabelová oka a konektory - mm?


GEKO Krimpovací kleště na kabelová oka , 6-50mm2. C-tvar, lisovací hlava 180° otočná , hydraulika integrovaná v rukojeti se zabudovaným dvouválcovým čerpadlem s.

Nebo zadejte inzerát. Nussbaum Viega hydraulické lisovací kleště. Inzerát byl odebran z . Ruční hydraulický lis na kabelová oka , s kufrem čelistí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky