úterý 22. ledna 2019

Bob obecný semena

Bob zahradní se pěstuje pro svá semena , mladé výhonky i mladé lusky. Z rostliny se využívají semena , . Zkuste si vypěstovat Bob. Semena bobu - Faba vulgaris - bob zahradní patří do méně známé ale chutné plodové zeleniny. Stejně jako hrášek nebo fazole vytváří lusky.


Patří mezi nejstarší zeleniny-pícniny vůbec.

Do Evropy se dostal až v . Bob obecný - semena Bobu - Vitia faba. CROATIAN) bob: (CZECH) bob obecny , bob, bob zahradní, (DANISH) valsk bonne, . Podle velikosti semen . Typ windsor má semena kulatá v krátkých a širších luscích. Za vhodné rostliny poskytující semena jako potravu považujeme pro zajíce přede. Bažant obecný bob ( ),hrách krmný(), . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Obrázky zdarma z Broad Bean.

Bob Obecný , Zelenina, Semena , Stravování. CeníkPomozte mi vybrat. Vicia faba, An edible bean that has broad seeds. Fazol obecný pro lidskou spotřebu 22.


Rovnako ako sója obsahuje veľké množstvo bielkovín. Pripravuje sa podobne ako iné strukoviny. Bôb obyčajný konský je vhodný do . Je to jednoletá, jarní bylina.


Lusky i semena se u jednotlivých druhů velmi liší. V průměru jsou lusky v . V léčitelství se používají semena , nať i listy. Cizrna beraní ( římský hrách).


Fotografie z množiny - Fotosearch Enhanced. Na webu Fotosearch Stock . Nabídka semen - vybrali jsme pro Vás ty nejvhodnější druhy pro snadné pěstování! Krmné i užitečné rostliny, semena Je zde zboží. Jednoletá rostlina pěstovaná pro semena , mladé listové výhonky a mladé lusky. Hostitelské plodiny: bob obecný.


Napadená (muškovitá) semena mají po opuštění vylíhlými dospělci typické kruhové výletové otvory o průměru asi mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky