pondělí 28. ledna 2019

Receptář prima nápadů soutěž

Receptář prima nápadů. Vysíláme v neděli v 11:na Primě. Ukončeno: SOUTĚŽ : Vyhrajte dvourychlostní vrtací šroubovák s příklepem. Dnešní výhra od Country Radia pomůže všem, kteří vlastní dřevěný plot, pergolu nebo chatu. Soutěžit budeme o 16kilogramové balení ochranného, . FTV Prima to je vaše rodinná televize.


Seriály, pořady, recepty, soutěže , vychytávky a televizní program on-line na iprima. Listujte, čtěte a objevte vyzkoušené a neotřelé nápady a tipy z oblíbeného televizního magazínu pro . RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ. Začne v září a kdy skončí, to zatím ještě nikdo netuší. S panem Janem Kopřivou jak modrou skalicí impregnovat a desinfikovat kůl, který později pou.


Vyhlášení nové kuchařské soutěže Ovocné potěšení. A ještě jedna soutěž. Cenu do soutěže věnovala firma NOVABRIK, CZECH s. Kudy tudy: České- soutěže. Pořadatelem SMS soutěže s naacu.


Receptář prima nápadů soutěž

Do soutěže přišlo celkem 7sms, z toho 6se správnou odpovědí. TV program - podrobné popisy i fotky, filmy, . Výborný zdroj informací, nápadů , rad a zkušeností pro krásnou zahradu, pěkné bydlení, zdravé vaření, kutilství, chovatelství a jiné záliby. Vaše chvíle pohody v pravé nedělní poledne!


Oblíbený magazín pro pěstitele, chovatele, chalupáře, kutily a všechny, kdo chtějí pěkně a . Velká návštěvnická soutěž. Na reportáž se můžete podívat ZDE v archivu Primadoma. Soutěž letos poprvé vybírala ve dvou kategoriích a premiérové bylo i vyhlášení.


Mimořádně úspěšnou vědomostní soutěž Deset stupňů ke zlaté uváděl. V případě malého počtu přihlášených se soutěž konat nebude. Soutěž o vstupenky na Robina Hooda v divadle Kalich. Grilování ryb - Nová soutěž - Paličky z levandule - Budky pro ptáky . Prima ukončila natáčení nových dílů zábavní soutěže o hypnóze Vím,. Soutěž rozhodně nepropadla, SuperStar sledoval skoro stejný počet jako.


Samozřejmě nebudou chybět ani oblíbené soutěže a pořadem bude i nadále . Do předmětu, prosíme, uveďte: Soutěž – kutil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky