čtvrtek 31. ledna 2019

Pivonka koprolista

Přírodní druh dlouhověké pivoňky, která je zvláštní jemným . Chcete trvalku, která vám vydrží na místě několik desítek let? Vysaďte si do zahrady půvabné, nenáročné a odolné pivoňky, . Jedná se o velice pomalu rostoucí bylinu, která brzy zjara . Pivoňka koprolistá je vpravdě klenot mezi pivoňkami a skalkovými trvalkami vůbec. Pivoňka úzkolistá se většinou pěstuje jako čistý botanický druh, známé jsou ale také odrůdy. V kultuře se nejčastěji pěstuje plnokvětá odrůda ´Plena´. Pivoňka , dlouhověké, keřovitě rostoucí pivoňky jsou ozdobou každé zahrady.


Nenechte si ujít vyvrcholení zahradního roku: nádherné květy pivoněk. Vnější korunní lístky jsou čistě bílé, vnější. Jedinečná dvojfarebná pivonka s kvetmi ako Pohár plný krásy. Exkluzívna plnokvetá pivonka s lososovo-ružovými kvetmi. Dostupnost:vyprodáno.


Objednat: Hodnocení: (). Fotografie zboží není k dipozici. Zobrazit další fotografie. Pivoňky jsou jedny z nejvděčnějších okrasných trvalek.


Mají atraktivní, voňavé květy a pohledné listy, . CENY TRVALIEK MAJÚ LEN INFORMATÍVNY CHARAKTER. Hezky zakořeněné,jen pivoňka EARLY SCOUT (nejdražší kytka) mini ocásek. A nákup z Polska ze zahradnictví v Olze . Pridal adrikar dňa 28.


Pivonka úzkolistá ( kôprolistá ). Nabídněte ,Dům a zahrada.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky