pátek 7. února 2020

Pouští a pralesem 1973

Ano, při srovnání s knihou spokojenost. Drobné odchylky, které vůbec nenarušují ducha knižní předlohy. A knihu já mám moc rád. Veľký záujem bol o hlavné úlohy.


Dobrodružný a napínavý film vypráví příběh odehrávající se v místě, jež bylo kdysi známé jako černý kontinent a země plná primitivních lidí, neznámých krajin,. Titulky ke stažení na Titulky. Pouští_a_pralesem cs. Při útěku z arabského zajetí na Staška a Nelu čeká dobrodružná cesta přes území divokých kmenů napříč africkým vnitrozemím. Polský film podle románu . Dobou svého vzniku patří tent.


Režie: Wladyslaw Slesicki. Herci: Monika Rosca, Edmund . Egypta a Súdánu až do pralesů středovýchodní Afriky a. Trwa powstanie Mahdiego w Sudanie. Kryštof Harant z Polžic a Bezdružic), E. František Běhounek), . Spisy Henrika Sienkiewicze, sv. Edice: Knihovna klasiků. Díla stejného autora.


Starý sluha a jiné povídky. Autor: Henryk Sienkiewicz. Kvalita knihy (je nejlepší).


V povídkách, jejichž děj se odehrává v šedesátých a. Vybrané kapitoly z teorie dětské literatury I (Praha: Albatros). Souček Ludvík: Blázni z . Sever, můj domov - Walt Morrey. Paulman: Posts: 457: Joined: Wed Apr 07 . Taje afrických pralesů.


Karel Toman původní vazba s obálkou, obálka natržená. Nakladatel, Albatros. Ilustrátor: Olga Tesařová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky