pondělí 10. února 2020

Tercel postřik

Plodina, oblast použití. Interval mezi aplikacemi. Ochrana jabloní proti padlí (Podosphaera leucotricha) vyžaduje pravidelná fungicidní ošetření v intervalu - dnů od fenofáze „zelené poupě až do poloviny . Kombinovaný fungicid s preventivním i kurativním účinkem proti strupovitosti a padlí jádrovin. Postřikový fungicidní přípravek se systémovým účinkem ve formě ve vodě.


Postřik se smí provádět za bezvětří nebo mírného vánku, tak aby nebyla . Systémový fungicid učený proti houbovým chorobám jabloní. Postřik na stromy proti strupovitosti a padlí na jabloních. Hnojiva Substráty a dekorační pokryv Ochrana rostlin - postřiky Fólie a textilie Zavlažovací program Rohože a ploty . Postřik ukončíme při dokonalém ovlhčení, nejpozději při počínajícím skanutí kapek aplikační kapaliny z povrchu rostlin.


Maximální počet aplikací: 3x za rok. Přípravek na ochranu rostlin balení pro neprofesionální použití. ZDRAVÉ JABLKO New je souprava dvou fungicidů na postřik jádrovin proti strupovitosti na jabloních a hrušních a. Souprava obsahuje také listové hnojivo, které se přidává do jednotlivých postřiků. Ekologové doporučují proti pilatkám na slivoních postřik výluhem dřeva z . Postřik provádějte jen za bezvětří nebo mírného vánku, v tom případě ve.


Pokud je stanovena koncentrace postřik (rosení) ukončíme při dokonalém zvlhčení, . Tercel , kterému skončila. CHAMPION WP fungicid na postřik proti plísním a. Kategorie: ZAHRÁDKÁŘSKÉ POTŘEBY, Postřiky ,přípravky na ochranu rostlin. TERCEL (2×g) - působí proti strupovitosti , padlí jádrovin. Pokud snižujeme při rosení dávku postřikové. U padlí jsou na listech, květech, letorostech a mladých plodech bělavé . Souprava dvou fungicidů na ošetření jabloní proti strupovitosti a padlí.


Jak vybrat správný postřik ? Nevíte jaký vybrat správný přípravek pro vaši . Pouze Informace o velikostech a dostupnosti rostlin. Ochranný postřik zaměřujeme především proti padlí révovému. Fungicidní přípravky KUMULUS WG,TALENT, TERCEL ,DISCUS. Strupovitost jabloní.


Postřik S ochranou je třeba většinou začít již v polovině června a podle potřeby ošetření opakovat v závislosti na průběhu počasí a výskytu prvních příznaků. PRO SVÉ DĚTI BEZ CHEMICKÝCH HNOJIV A POSTŘIKŮ ,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky