čtvrtek 13. února 2020

Svařované plotové sítě

Svařované plotové sítě. Systém Pantanet je úplný systém skládající se ze svařovaného, galvanizovaného a . Vyrábíme kvalitní svařované sítě určené pro široké využití, moderní vysoce odolné ploty a plotové. Ideální pro pozemek se psem. Návod na montáž svařovaného .

Ke svařované síti nabízíme plotový sloupek CLIP, který je pozinkovaný vně i . Pardubice, plotové sloupky, svařované pletivo, brány, branky, pletivo, poplastované pletivo, čtyřhranné pletivo. Lesní uzlíková pletiva. Základem našeho sortimentu jsou pletiva, svařované plotové sítě , svařované plotové panely, branky a brány, a související příslušenství.


Ploty pletené nebo svařované v rolích, plotové panely. Jsme certifikovaným . Jedná se o esteticky zajímavou možnost oplocení pozemků za velmi příznivou cenu. Variabilita velikosti oka a průměru drátu umožňuje používat svařované sítě v celé šíři průmyslového odvětví.

Plotové panely 3D s prolisem . Vodorovné dráty zvlněné pro odvod vody a snažší formování. Výška svařované sítě : od 180cm do 251cmPovrchová úprava: poplastovánoBalení: role 25mPrůměr . Pořídíte-li si ekonomičtější variantu, gabionové sítě , dodáme vám jednotlivé sítě , z nichž si . Sloupek je zakončen plastovou krytkou černé barvy s vnějším i vnitřním přesahem. Uchycení sítě na sloupek. Panely se připevňují ke sloupku pomocí Inox- . Hledáte svařované sítě pozinkované?


Hodnocení produktu:. Tento typ pletiva lze použít k oplocení . Pletiva na voliéry, nebo jinak chovatelské svařované sítě se používají jako výplň pro klece, terária a voliéry. Dále se pletiva hojně využívají jako. PLOTOVÉ CENTRUM KOPEČEK s. Rajhradu u Brna vyrábí, prodává, montuje průmyslové ploty vhodné k oplocení . Ploty z drátěných sítí (gabionových košů) vyplněné kamenivem.


Dodáváme mobilní svařované plotové dílce v základních typech : NSH- NSH- NSH-. Dále Vám dodáme plotové branky, pojezdová vrata, sloupky, patky.

Levná pletiva a svařované ploty. Doprava Zdarma po celé ČR! Kovový plot s výplní ze svařované sítě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky