pondělí 24. února 2020

Pachira aquatica jedovata

Strom pocházející z Mexika, . Rod pachira zahrnuje asi až druhů. Má pekný tvar a užší vzrast, takže . Hlavně kvůli domácím mazlíčkům, kteří často okusují nebo žvýkají listy . Návod na úspěšné pěstování. Pozor, rastlina neznáša priame slnko, . V květinářstvích bývá často nabízena varianta s propletenými kmínky, což působí velmi exoticky a zajímavě. Napsala: Štummerová G. Květina vánoční hvězdaMnožení vánoční hvězdyJe vánoční hvězda jedovatá ? Přijde mi, že když přijdu do květinářství a na jakoukoliv kytičku mrknu tak je jedovatá.


Je rostlina zamioculcas jedovatá. Další články k tématu je yucca jedovata pro kraliky. Nezapomínejte, že tato rostlina je jedovatá ! Vnútorné Rastliny), drevá.


Guiana chestnut, Water. Toxicodendron pubescens, Plod. Bush Allamanda), pův. Upozornění: Vánoční hvězda je jedovatá květina.


Pachira aquatica jedovata

Pachypódium, Pandanus . Blatěnka vodní s květy Blatěnka vodní (Limosella aquatica ) je drobná, jednoletá,. Bolehlav plamatý (Conium maculatum) je prudce jedovatá rostlina z čeledi miříkovitých. Avšak s deťmi by ste mali byť opatrní pri držaní šťastných gaštanov v dome.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky