pondělí 24. února 2020

U rajské zahrady 8

Na jednotlivých sedátkách si můžete vyzkoušet příjemný účinek . Indulge yourself and enjoy the water jets in the whirlpool with hydro massage, with a glass of champagne perhaps. You can enjoy it alone with. Romantický víkend pro zamilované bude pouze pro Vás dva, privátní whirlpool a sauna Vás příjemně naladí, poté si užijete společné masáže. Váš privátní prostor pro relaxaci těla i duše.


Whirlpool – relaxace v teplé vodě s vodní masáží, provzdušněním a osvětlením Sauna – tradiční celodřevěná finská. Doporučujeme hostům rezevaci privátního whirlpoolu minimálně cca dny před vlastním . Vinařství U Kapličky, Wellness U Kapličky, Restaurace Retro Gril, Retro Music Club, Rybník Štěrkáč. Privátní whirlpool pro osoby vč.


WELLNESS CENTRUM 4COMFORT přichází z inovací, vyvarujte se chlorované a jinak chemicky upravované vody, kde nikdy nevíte, . Přijďte se na vlastní svaly přesvědčit o tom, jak všechny starosti i stres odbublají během minut ve whirlpoolu. Našim hostům je k dispozici relaxační bazén s protiproudem, aroma sauna na uvolnění, parní lázeň, privátní whirlpool , odpočívárna a také odborné masáže. Nové privátní wellness centrum v Praze. Ceny platné ve všední dny do 16:00). Hosted by Bodyarming.


U rajské zahrady 8

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Wellness Centrum 4Comfort. Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla. Upozornit na nové nabídky . Cena privátního wellness.


Další osoba do privátního whirlpoolu časově neomezeno. The hot jets in our luxury whirlpool bath will relieve you of stress and tension. Our sauna will flush toxins from your body, heat all your muscles and return strength . Prožijte jedinečný pocit znovuzrození ve smyslné perličkové lázni. Tento bazén je privátní pro zákazníky, kteří si zakoupí pobyt v Denních lázních.


C, teplota vzduchu °C). Whirlpool si můžete objednat buď samostatně nebo ji spojit s pobytem v sauně a masáží. Tisíce bublinek a masážní trysky se postarají o váš jedinečný pocit.


Hotel – Privatní wellness – Restaurant – ARIGONE Olomouc. Enjoy the undisturbed private relaxation in the whirlpool , the Finnish sauna, or just sit down with . Mánes - privátní whirlpool pro osoby. Služby lze čerpat pouze při současném zakoupení libovolné masáže nebo kosmetické procedury. Naše privátní zóna přesně takovou oázu klidu nabízí. Vezměte s sebou koho chcete, klidně nikoho, a užijte si kombinovanou finskú infra saunu, privátní whirlpool.


Poskytne Vám diskrétní odpočinek a zklidní celé Vaše tělo. Do lázně přidáváme speciální šumivou tabletu s mléčným efektem a výtažkem z . Prostor je privátní , bude rezervován pouze pro vás. Termín doporučujeme vždy předem zamluvit v . Součástí spa zóny je i privátní whirlpool s možností rozjímání až pro čtyři osoby.


Wellness salon -Blahodárná vířivka, uvolňující masáže, privátní sauna,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky