čtvrtek 13. února 2020

Spendlik

Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz hrnec 50l od prověřených obchodů a společností. Denní aktualizace a srovnání cen i služeb. Velkoobjemové ocelové, oboustranně smaltované nádobí typu . Nerezovy hrnec s poklici . Kvalitní nerezový hrnec je se sendvičovým dnem.


Kvalita a funkčnost nádobí je ověřena mnoha.

U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Velikost: Objelitrů. PRODÁM nerezový vysoký gastro hrnec o objemu 50l , j. Vysoká kvalita a dlouhá životnost.


Síla plechu – mm, barva smaltu černá s bílou pihou. Pro všechny, kteří dávají přednost tradičním materiálům. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Skladový kód: hr50cz. Hrnec BANQUET využijete na všech . Rozměr : 4x 4mm. Uložiť na porovnanie.


Hrnce Luxusní hrnce. Vysoce kvalitní hrnec z certifikované nerezové oceli se silným dnem pro rovnoměrné rozvádění tepla. Hodí se pro každý typ varné . Základní specifikace hrnec pr. Vyrobeno v Českých Budějovicích.


Vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce. Výrobek je vhodný do kuchyní stravovacích zařízení, domácnosti, hospodářství apod. Gastro hrnec smaltovaný l. Objemný ocelový oboustranně smaltovaný hrnec litrů černý bílým dekorem. Indukční hrnec na vaření RCST-50LIs mimořádně velkým objemem litrů a tepelnou izolací je skvělým kuchyňským pomocníkem.


Vícevrstvé dno, vhodné pro indukční, elektrický, plynový i keramický sporák, lze mýt v myčce , . Na tento kastrol patří poklice.

Veškeré informace o produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky