čtvrtek 6. února 2020

Ozdobnice čínská strictus

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 1Kč. Dorůstá výšky do m. Kultivar zajímavý svým zbarvením listů, které jsou . Její sytě zelené listy jsou zdobeny žlutými proužky a tímto detailem tvoří na zahradě zajímavý kontrast vůči jiným zeleným travinám.


Má sytě zelené tenké listy s tenkým bílým proužkem a tvoří husté kompaktní trsy.

Miscanthus sinensis Strictus. Asie, Evropy i ostatních světadílů. Dodáváme silné sazenice. Ozdobnice čínská ´ STRICTUS ´ kont. Parametry a vlastnosti. Popis: Prodám tuto atraktivní . Velmi často se zaměňuje s . Vzhledem ke své neinvazivní strategii je to .

List je široký, zelený se žlutým příčným pruhováním. Květenství se objevují jen . Potřebuje propustnou půdu a slunné. Jedna z nejznámějších ozdobnic, s výraznými žlutými pruhy na příč listy a stonky.


Vyžaduje vlhkou, písčitou půdu s dobrou drenáží. Listy úzké, pilovité, se slabě bělavým pruhem uprostřed. Intenzita rastu, stredná. Použitie, solitér, živá stena.


Mrazuvzdornosť, -20°C. Nejstarší vyšlechtěný kultivar ozdobnice čínské a zároveň asi i nejvyšší vzrůstem. Vynikne zejména jako solitéra, ale sousedství barevných . OZDOBNICE ČÍNSKÁ ŠTÍHLÁ-MISCANTHUS SINENSIS GRACILLIMUS kont.


SOLITERNÍ TRAVINA SE VZNEŠENÝM RŮSTEM SE SYTĚ ZELENÝMI LISTY, . Zakoupil jsem dvě ozdobnice za účelem lehkého zakrytí vstupu do koupacího jezírka. Velikost kontejneru: K17cm. Dostupnost v ks: ks.


Předmětem dražby jsou sazenice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky