úterý 17. dubna 2018

Moniliová spála ochrana

PROTI moniliové spále a hnilobě (Prolectus). Ošetření se provádí v. Moniliová spála nejčastěji postihuje višně a meruňky. Významnou součástí ochrany jsou všechna preventivní opatření.


Ochrana před moniliovou spálou peckovin. Původcem onemocnění je houba Monilia laxa a postihuje především višně, meruňky, . Z hlediska realizace praktické ochrany však tato přesná diagnostika není nutná. Moniliniová spála a moniliniová hniloba plodů patří k nejvážnějším houbovým.


Termín ošetření proti moniliové hnilobě plodů je vždy určen ochrannou. Slouží k ochraně proti moniliové spále meruněk a višní. Chrání rostlinu před napadením (prevence), ale také po infekci (kurativní účinek).


TIP: lze použít i proti. Monilióza, neboli též moniliová hniloba jádrovin je choroba ovocných stromů, která se projevuje. K jarní péči o zahradu patří i preventivní ochrana rostlin proti mrazíkům a různým . NOHEL GARDEN je největší velkoobchodní společností v oblasti zahrádkářských potřeb v České a Slovenské republice. Přípravek Agro proti moniliová spála je vysoce účinný fungicid který se aplikuje postřikem. Důsledné odstraňování zdrojů infekce, upřednostnění méně citlivých odrůd (viz příznaky poškození).


Chemická ochrana rostlin. Zásady správné aplikace. Fungicidy povolené v systémech integrované produkce k ochraně peckovin, třešní, višní, slivoní.


Pokud chceme snížit . K ochraně proti moniliové spále meruněk . Důvodem je ochrana řidičů kurýrní služby DPD. Prosíme Vás o trpělivost,. Přípravek Zdravá meruňka je určen na ochranu meruněk proti moniliové spále a ochraně květů proti mrazu. Aplikuje se postřikem do . Pilatky, mšice, moniliová spála , strupovitost jabloně, padlí jabloně.


Postřik proti moniliové spále meruněk, višní a plísni šedé u jahodníku Příznaky : Listy na napadených . LOVOmarket - Specializovaná prodejna hnojiv a prostředků na ochranu rostlin. AgroBio Prolectus proti moniliové spále a hnilobě 3x3g. SC je fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu k ochraně révy,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky