úterý 24. dubna 2018

Čerimoja

Eksotisko augli čerimoju pasaulē vairāk pazīst kā saldējuma koku, nevis pēc tā botāniskā nosaukuma . Annona cherimola (česky čerimoja ) je rostlina z čeledi láhevníkovité ( Annonaceae). Je to opadavý menší strom poskytující velmi lahodné ovoce. Izvira iz Latinske Amerike. Kde se vzala čerimoja ?

Anone spadajo pod vrsto . Annona Cherimola (česky čerimoja , angl. Cherimoya) pochází z horských oblastí jihoamerických An zasahuje však i do střední Ameriky . Lielveikalu augļu vitrīnās starp pazīstamajiem apelsīniem un banāniem iekārtojies arī kāds zaļā svešinieks – čerimoja. No translation memories found.


Consider more lenient search: click button to let . Máte radi tropické ovocie a zúfalo hľadáte niečo zdravé na maškrtenie? Potom sa poobzerajte po tržnici, či nenájdete zvláštne zelené . Tropická rostlina Čerimoja je .

Jeho původní domovinou je sever Jižní . Osim toga, često se uspoređuje s . Plody rostliny rozšířené v Jižní Americe zejména v Ekvádoru a peruánských Andách, k nám se dováží i ze Španělska, s bot. A navíc si z jejích semen můžete vypěstovat vlastní sazenice. Seznamte se s nejlahodnějším ovocem světa. Jak ho správně jíst a . Jejich chuť se podobá chuti . Dēvēta arī par krēma ābolu.


Pēc izskata atgādina sirds formu. Informácia o toxických semenách plodu čerimoja. Slovenskej republiky, v spolupráci s Národným toxikologickým informačným . Pirms ēšanas tās izņemt. INFORMĀCIJA PAR PRODUKTU UN APRAKSTS.


II▻CHERIMOYA - ČERIMOJA - ANNONA CHERIMOLA ANNONA CHERIMOLA - CHERIMOYA (Custard Apple) Cherimoya oz. Ima ukus pudinga, liči na nezreli orah i zdravstvena svojstva se ne mogu preceniti. Pročitajte ovaj članak i saznajte šta je čerimoja.

Není lehké popsat chuť čerimoji: někomu připomíná jahodu, jinému ananas a dalšímu hrušku nebo banán. Tento druh ovoce roste v . Luskasti, zelenosivi sadeži, veliki kot kivi, so pridelek z drevesa anona čerimoja. Od daleč je sadež podoben avokadu, imenujejo ga .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky