pondělí 16. dubna 2018

Litinová výlevka prodám

Krásné, retro zahradní litinové umyvadlo , litinová výlevka s mos. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů výlevka. Prodám nerezovou výlevku.


Litinové výlevky , umyvadla. Barva: antik bronz, antik měď a černá. Můžu zaslat i na dobírku. Závěsné litinové nebo železné smaltované výlevky byly předchůdkyněmi dnešních dřezů a umyvadel. VÝLEVKA STARÁ LITINOVÁ UMYVADLO.


Zelená litinová výlevka - Antik bazar – inzertní server pro starožitnosti, prodej a nákup za výhodné ceny. Najdete zde starožitný nábytek, obrazy . Prohlédněte si aktuální inzeráty litinová výlevka. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží?


Inzerce na bazaru je zdarma. Profesionální nerezový plynový sporák s litinovým. Nerezová výlevka s 2x umyvadlem ( dřezem ). Dostupnost: Vyprodáno. Cena uvedena vždy za jednotku. Vypadá jako litinová , ale není litinová.


Věrný starožitný vzhled. Koupím litinovou výlevku , nejlépe novou (retro), nebo starší nepoškozenou. Region: Budějovický kraj. Stará secesní zahradní litinová výlevka umyvadlo. Celý inzerát najdete.


Dnes můžete pořídit bytelné litinové umyvadlo, které připevníte do plotu z tvarovek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky