čtvrtek 12. dubna 2018

Korkový obklad

Korkové obklady nabízejí nové možnosti a unikátní vzhled pro moderní interiér. Hledáte korkový obklad ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Skvělé vlastnosti korku nejsou vlastní jen podlahám, ale také obkladům na . Do vyprodání skladových zásob. Mysleli jste korkový obklad ?

Obklad s povrchovou úpravou vosk. V katalogu nemáme podrobnější informace o korkovy obklad. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá.


Povrchová úprava: voskovaný. Korkový obklad je antistatický, odolný vůči dřevokaznému hmyzu, houbám a plísním. KORKOVÝ OBKLAD MARS ČERNÝ. Podlahářství podlahy Děčín nabízíme montáž a pokládku všech druhů podlahových krytin.


Cena bez DPH: 32Kč. Je lehký, stlačitelný, pružný, nenasákavý, mechanicky pevný, .

Korek má spoustu báječných vlastností a bezpochyby si zaslouží vaši pozornost. Proč se hodí jako obklad na stěnu nebo také jako perfektní . D obklad z přírodní korkové kůry s nadčasovou strukturou, připomínající cihly, je ručně sestaven do vzoru ze čtverečků a obdélníků. Kombinace světlých a . Bez povrchové úpravy. V rodinných domech i bytech se korek používá nejen pro obložení stěn, ale také stropů nebo podlah. Montáž korkových obkladů.


Slouží k dekoraci i izolaci stěn. Než se rozhodnete lepit korkové obklady na stěnu, měli by jste si jí předem oškrábat, a napenetrovat, pokud. Po objednání vyčkejte na potvrzení, sleva bude odečtana dodatečně.


Platí také na již probíhající akce a doprodeje. Interiérový korek je velice moderní a vhodný na zdivo. Lze vybírat z mnoha dekorů renomované firmy. Na stěnu se lehce nalepuje a tvoří krásné obrazce či . Nejkvalitnější, 1 přírodní a ekologické korkové izolace.


Instalaci korkových obkladů vždy doporučujeme svěřit odborné firmě. Všechny obklady dodávané firmou Korek Jelínek s. Zabezpečuje i optimální zvukovou izolaci. Může se případně využít i jako.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky