pátek 27. dubna 2018

Šípatkovec

Echinodorus) je rod jednoděložných rostlin z čeledi žabníkovitých. Jedná se o vodní a vlhkomilné, převážně tropické a subtropické, rostliny Ameriky. V minulosti byla prodávaná pod nesprávnými jmény jako např. Nenáročná rostlina, která ocení přidání živin ke kořenům. Jde o velkou rostlinu do . Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné třída Liliopsida - rostliny jednoděložné . Zpět na fotogalerii této . Inzerát Šípatkovec Ozelot v okrese Tábor, cena 45Kč, od KlaraDoubravska na Sbazar.


Šípatkovec

Popis: Nabízím ks šípatkovce Ozelot s dobře vyvinutým kořenovým . Použití: Akvárium Název tohoto druhu je již delší dobu předmětem sporů taxonomů. Ale beze sporu se jedná o . Alismataceae (žabníkovité). Při nižším osvětlení dorůstá do výšky až cm. Kvetoucí rostlina - celkový pohled. Borneo (Sabah, Malajsie), poblíž Kota . Potřeba světla: střední.


Místo v akváriu: popředí. Květní stonek vyrůstá . Rozšíření: Tropická Jižní Amerika. Za symbolickou cenu kč. Je mi je líto vyhazovat. Stále se mi množí na šlahounech a již mi moc na hladině stíní.


Šípatkovec

Rod echinodorus ( šípatkovec ). Suchan Lukáš, Macák Miroslav, Šesták František. Helanthium tenellum, patří do čeledi žábníkovitých. Tato drobná rostlina má své uplatnění v akváriích, kde tvoří při . Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Pěstování: Velmi oblíbená rostlina, vytvářející koberce a rychle se množící. Při vysoké intenzitě světla je nízkého vzrůstu.


Doporučuje se živné dno. PELTANDRA, šípatkovec. PŮVOD: vyšlechtěný kultivar. VLASTNOSTI: nenáročná, velmi dekorativní krásně do červena vybarvená .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky