čtvrtek 12. dubna 2018

Prvouka online

Online cvičení z prvouky. Kurz Tě naučí orientovat se v mapách, dozvíš se základní informace o České republice nebo rozlišovat živou a neživou. Určování jarních rostlin. Poznávání našich ptáků podle obrázku.


Hospodářská zvířata a jejich hlasy.

Jediné, co k jejich použití potřebujete, . Rozmanitost přírody-léto. Učivo k seznámení se s proměnami přírody v létě, o vztazích člověka k přírodě. Interaktivní prvouka (na rok). Internetovej knižnici AITEC má aktívnu službu aitec online. Obrazek PROCVIČUJEME NÁZVY HUB FORMOU TESTU.


RVP ZV Ve třetím ročníku se s Ájou žáci rozloučí a završí znalosti prvního období RVP ZV.

Díky unikátním kódům na každé straně učebnice tematicky propojuje tištěný obsah s online procvičováním zdarma. Klikni pro zavření fotky, klikni a táhni pro pohyb. Použij šipky pro předchozí a další. Využij nabízené online procvičování.


Hybridní pracovní sešit. Barevný pracovní sešit díky unikátním kódům na každé straně tematicky propojuje tištěný obsah s online. ZŠ z vydavateľstva Didaktis a mnoho iných kníh s kategórie Učebnice pre ZŠ - ostatné nájdete na Najlacnejšie knihy online. Výukové materiály jsou určeny pro žáky prvního až třetího ročníku. Prostřednictvím interaktivních nástrojů umožňují procvičování a . Prvouka – nová generace.


Keď viete o nejakých kvalitných online materiáloch, napíšte nám, alebo do komentárov pod článkom. Materiály pre Vás priebežne dopĺňame. Typ: Dokument MS Word. Popis: Štítky: Vlastník: Metodický portál RVP. Naposledy upraveno: Středa,.


Vědomostní testy online.

Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné. Hledáte knihu Prázdninové procvičování pro 2. ZŠ: matematika, český jazyk, prvouka ? Skvělé, máme tu knihu. Na dalekou cestu do vzdálených kontinentů se vydali naši prvňáčci.


Potřebovali k tomu jen kouzelnou knihu a zaříkávadlo. TŘÍDY ZŠ ONLINE - VYUŽIJTE TÉTO ZÁVAZNÉ PŘIHLÁŠKY A REZERVUJTE SI TAK VÁM VYHOVUJÍCÍ ČAS ;). KOL NAVÍC online čtení a úkoly ze Slabikáře Pro Matematiku sešit Matematika, Písanku Pracovní sešit ke Slabikáři si můžete přijít do . Opakovanie učiva - učebnica Aitec - s. Náhled na dosud probraná témata z prvouky, viz pracovní sešit z nakladatelství Alter.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky