pátek 27. dubna 2018

Krouhač zeleniny gastro

Každý krouhač na zeleninu je z kvalitních materiálů. Vybírat můžete dle výkonu. Velmi kvalitní krouhač s kterým jsou zákazníci spokojeni.


Profesionální gastro vybavení pro restaurace, školní jídelny, výrobny, pizzerie a. Výrobce: Tip- gastro. Stroje na přípravu zeleniny a masa, barová technika.

Kráječe zeleniny francouzkého výrobce Robot. CL - krouhač zeleniny Robot Coupe. S krouhačem Bartscher můžete.


Velký kulatý plnící otvor (průměr 170) umožňuje krájení velkých a malých produktů ve větším množství. Vybaven dvěma plnícími otvory. Kulatý plnící otvor (průměr 55mm) pro přesné a rovné krájení dlouhých produktů (s plastovou přítlačkou) a . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů krouhač zeleniny. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . V, start, stop bezpecnostní mikrospínace páky a víka výmenné disky odnímatelná hlava pro snadné cištení produkce cca: .

PDF ke stažení Tento sortiment je na poptávku, prosím kontaktujte nás. Vám nejlevněji vše, co se týká gastronomického zařízení včetně montáže a servisu. KrouhaÄ zeleniny Robot Coupe. Celonerezový blok motoru.


Plnicí otvor s přítlačnou pákou plocha 2cm- objem l. Kompletní nabídka krájecích disků. Možnost krájení kostek a . Jedná se o výkonné zařízení, které je schopno . Univerzální a výkonný krouhač zeleniny (různých druhů) na požadovanou velikost, tloušku, tvar a hrubost. Gastro - Děláme pro vás profi kuchyně.


V, příkon 5W, výkon kg . Celkem za produkty bez DPH. Určeny pro velké gastronomické provozy, velkokapacitní jídelny, výrobny . Zpět Ovoce Zelenina Bylinky, houby Mléčné výrobky, vejce . Elektrický krouháč zeleniny v hliníkovém opláštění, ideální pro snadné krájení velkých množství zeleniny. Velký otvor s rukojetí pro vložení velkých kousků . Sada pěti části, skládány podstavec z . Určen pro menší gastronomické provozy s požadavkem na kvalitní a výkonné zpracování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky