čtvrtek 26. dubna 2018

Chodníkové obrubníky

Chodníkové obrubníky. Vibrolisované obrubníky ABO jsou opatřeny fazetou a zámkem a slouží k oddělení chodníků od záhonů, trávníků, parkovišť nebo jiných. CHODNÍKOVÉ OBRUBNÍKY.


Jsou totiž ideální nejen k ohraničení . Každý typ obrubníků je určený pro jinou zátěž, vybírejte proto vždy za konkrétním.

Univerzální obrubník z vibrolisovaného betonu vyráběný dvouvrstvou technologií. Optimální poměr vrchní pohledové a spodní jádrové . V naší nabídce najdete také betonové obrubníky v mnoha rozměrech a barevných variantách, které jsou nezbytným doplňkem. Obrubník chodníkový přírodní. V nabídce naleznete záhonový obrubník, chodníkový obrubník , silniční obrubník či . Pro terénní a zahradní úpravy nabízíme betonové obrubníky , palisády a tvarovky. Jsou určeny k lemování a zakončení chodníků u silnic a cest.


Betonové obrubníky chodníkové AZ Beton jsou stavební prvky doplňující sestavy dlažeb.

Vyberte si ze široké nabídky zahradních, parkových a silničních obrubníků a odvodňovacích žlabů BEST. O jejich kvalitě svědčí třeba dvacetiletá záruka, kterou na . Jak většina lidí ví, obrubník slouží k oddělení ploch různého účelu a zejména též různé výšky položení, například chodníku a . Nabízíme obrubníky k mnoha účelům – jako chodníkové pro oddělení pochozí a pojezdové komunikace výškovým převýšením, záhonové ke zpevnění či . Někteří výrobci však nabízejí silniční a chodníkové obrubníky i jiných šíří. Speciální kategorií jsou pak obrubníky bezbariérové zastávkové a ostrůvkové.


Betonový obrubník pro vytvoření obruby chodníků. Jsou vyrobeny s vymezovacím nálitkem, který zaručuje spáru mezi obrubníky mm. Hledáte betonové obrubníky chodníkové ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Rádi Vám pomůžeme s Vašimi projekty a to jak při tvorbě projektu a doporučení vhodného typu uložení prvků, tak i pokládkou. Dále také k oddělení zpevněných . Gumová kostka je velmi bezpečný herní prvek na dětské hřiště a sportoviště.


Její využití je velmi široké. Může také ohraničovat prostor na hřištích a pěších . Dostupnosť: Na objednávku 2-dní.

Prodám 35ks nových chodníkových obrubníků, přírodní beton, rozměr 100x25x8cm. Kasselský obrubník je určený k použití v autobusových, trolejbusových a. Silniční betonový obrubník šíře 1mm je určen př. Díky tomu vytvoří betonové obrubníky ve spojení s chodníkem, dlažbou či silnicí celistvý a kompletní vzhled.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky