čtvrtek 31. května 2018

Angelika čínská

Látky a složení rostliny. Angelika čínská: popis. Bývá někdy pro svůj vynikající účinek, zejména při ženských obtížích, označována jako ženský žen-šen. Extrakt z kořene se využívá při . Patří mezi rostliny ovlivňující účinek a toxicitu Warfarinu . Ako už samotný názov bylinky napovedá .

Bylinku pocházející z Asie často využívá v místní tradiční medicína. Dostupnost: Tento produkt již není na skladě. Datum dostupnosti: Kč s DPH.


Ks Minimální množství pro . Archangelika čínska je bylina z čeľade mrkvovitých, latinsky Archangelica chinensis, známa aj pod názvom dong quai. Podobne ako európska angelika lekárska . Materskou rastlinou je angelika čínska (Archangelica chinensis). Andělika čínská kořen tinktura ml Tinktura (extrakt) z kořenu anděliky čínské.

Botanický název Archangelica je odvozen z. Už tisíce rokov bola používaná na medicínske účely. Prezri si u nás angelika cinska a porovnaj ceny v 10. Ta bývá někdy pro své vynikající . Co je to andělika čínská ? Posilňuje imunitný systém, priaznivo . Anděliku čínskou by neměli užívat lidé, kteří mají potíže se srážlivostí krve a berou třeba warfarin. Rostlina angelika čínská bývá někdy pro své vynikající působení, zejména na ženský organismus, označována jako ženský žen-šen. Je považována za obecně . Používa sa na zmiernenie príznakov.


Zobrazenie: Zoradiť podľa. Ceny: od najnižšej, Ceny: od najvyššej, Názvu produktu: od A . Dang Gui - YaoMedica - čínské bylinné tinktury. Find this Pin and more on . SL), chinese engelwortem (NL), andělika čínská (CZ), Ķīnas zirdzene ( LV), kiinan angelika , kiinan karhunputki (FI), hiina heinputk (ET), kvanne-art (SE). Astragalus je nazýván adaptogenem, pomáhá . Ponúka špecifické vlastnosti a vynikajúce účinky pre ženy.


Má významné miesto v tradičnej ázijskej medicíne.

Doufám, že máte ráda čínskou kuchyni? Sušený mletý koreň angeliky čínskej je známy pod názvom Dong Quai alebo pod prezývkou ženský ženšen. Ide o tradičnú, populárnu čínsku rastlinu pre ženy . Doplněk stravy ANGELICA STAR je určen k péči o ženský organismus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky