pátek 18. května 2018

Olověnec čínský

Olověnec čínský

Ceratostigma plumbaginoides Doba výsadby: Březen až květen a září až do zámrazu, rostliny v kontejnerech po celý rok. Tento pin objevil(a) Vera Breburdova. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Nov This Pin was discovered by Vera Breburdova. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Olověnec čínský

All you really need is a color scheme, good soil, the correct container and a proper location. Learn how to grow these . Opadají lístečky, stonky zůstanou, nebo to celé odehnije a na jaře vyrazí znovu? Ibišek - jak vytvarovat kmínek? Lysichiton camtschatcensis - kapsovec kamčatský - ZAHRADA. Hortenzie Hydrangea serrata Bluebird - ZAHRADA.


Keříky či stromky se v nádobách běžně pěstují už po dvě století. Před prvními zimními mrazíky je však třeba rostlinu přenést do . Jeho původ pravděpodobně sahá do oblasti západní Číny. Pěstitelé ho vyhledávají především kvůli nádherně modrým květům.


Olověnec čínský

Velká bílápruhovaná japonská tráva, ozdobnice čínská Eulalia japonica . Plumbago capense opadnou. Gertrude Jekyll - Architecture Zazimování rostlin pěstovaných v nádobách: Kam které. Pěstujeme na slunci v propustné vlhčí půdě.


Olověnec vyžaduje plně slunné stanoviště. Množíme řízkováním, nebo dělením trsů. Počet kusů v balení: ks. Pochází ze západní Číny.


Olověnec čínský

Stále zelená rostlina čajovníku potřebuje velký květináč a světlé, teplé . Mračňák, štětkovec, kasie, citrusy, čajovník čínský a olověnec snesou teploty pod nulou. Mírný mráz (si do -°C) tolerují některé otužilé rostliny, jako například . Najdete mezi nimi například elegantní polštářovou trvalku Čínský olověnec. Dobrá rada nad zlato. Vytváří rychle rostoucí rozložitý keř do . Atraktivní opadavý keř pocházející z Číny , který na chráněném místě může dosáhnout výšky až m. V podzimním období kvete nápadnými modrými květy. Miscanthus, Ozdobnice čínská pruhovaná, Japonský, Čínský rákos.


Olověnce pěstují: Zatím nikdo, buďte první.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky