úterý 15. května 2018

Jídelní lístek praha 1

Jídelní lístek praha 1

Podpořte své oblíbené podniky v této nelehké době. PUB SPECIALITA MĚSÍCE: 3l, Gulášová polévka z hovězího pupku Novinka, Kč. Náš jídelní list najdete zde. Denní menu v Praha 1. Dlouhá 3 Staré Město, Praha 1. Otevírací doba: 11:- 01:(Po-So),11:- 24:(Ne). Person, Person, Person, Person, Person, Person, Person.


Jídelní lístek praha 1

Jídelní a nápojový lístek prohlížejte ZDE! Polední menu na pondělí 30. Alergeny: ) Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda - 2 . V italské restauraci GamberoRosso se najíte chutně každý den od 11. Na oběd vám nabídneme domácí polévky, italské báječné speciality a pravou . Itálie ukrytá v centru Prahy – to je Divinis.


Přihlásit k odběru - DENNÍ. Restaurace U Zpěváčků se nachází na území městské části Praha ,. Jídlo je připraveno jako. Týdenní jídelní lístek.


Vyzvedněte si jídlo v našem jídelním okénku Na Florenci 3 Praha. Přijďte každý den mezi 6. Oxid siřičitý a siřičitany. Otevřením vlastní restaurace U Matěje si splnil svůj dlouholetý sen. Nechte se pohostit v centru Prahy . Stylová restaurace s dlouholetou tradicí v centru Prahy. Tradiční Vánoční menu.


Czech, Italian, Mexican cuisine. Navštivte nás Na Perštýně 1 Praha. Máte zájem se učit novým věcem, pracovat v centru Prahy pro prosperující společnost?


Jídelní lístek praha 1

Staročeská restaurace na Praze , která poskytuje prostory pro pořádání nejen rodinných, ale i firemních večírků a dalších společenských událostí. A - navštivte naší hotelovou restauraci v centru Prahy. Alko i Nealko Nápoje, koktejly.


V našem stálém menu jsme pro Vás připravili speciality české i světové kuchyně. Věříme, že si u nás vždy vyberete. V našem jídelním lístku najdete bohatý výběr pokrmů z české i mezinárodní kuchyně. Veškeré pokrmy připravujeme z kvalitních surovin, maso pochází převážně . Vyberte si z naší široké nabídky tradičních českých jídel připravených podle moderních technologií. Rezervujte si stůl zdarma, pohodlně a spolehlivě.


Jídelní lístek praha 1

Stačí nahlédnout do našeho jídelního lístku. Speciality šéfkuchaře. Akceptujeme platební karty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky