čtvrtek 31. května 2018

Šperky na popel

Vzpomínkové šperky , tzv. Vám umožní malý zlomek popela zesnulého. Náhrdelník - pamětní přívěsek, pietní přívěsek, přívěsek na popel tlapky . Tento vnitřní prostor je uzavřen na zadní straně šroubením rovněž ze stříbra.


K přívěskům lze objednat také stříbrný řetízek.

Dodací lhůty: 4-6týdnů. Dárkový sáček na šperky. Sleva při nákupu. Přívěsky - miniurničky na krk z chirurgické oceli (včetně řetízku). Andílek - přívěsek na.


Luxusní modrý medailonek - přívěsek na popel. Urnička - medailonek.

V naší nabídce jsou i smuteční šperky jako přívěsky na řetízek či náramek. Jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli a jsou vhodné ke každodennímu nošení. Pokud si vymyslíte jinou variantu, rádi ji pro vás vyrobíme. Medialonek se srfíčkě uvnitř vyroben z certifikované chirurgické oceli 316L. Materiál: nerezavějící ocel.


Kulatý strom života memorial popel urny kremaci náhrdelníky šperky z nerezové oceli, na památku přívěsek medailon na popel pro ženy . Stále víc lidí si nechává popel zemřelého zatavit třeba do skla nebo. Do malé dutinky uvnitř Vám vsypeme malé množství popela a bude tak navždy uchován na Vaší hrudi. Zvířecí urny, Památeční sklo a Šperky na popel.


Společnost Memory Crystal s. Všechny tyto šperky máme naskladněny u nás na krematoriu, takže jsou k odběru IHNED po kremaci. Vyzvednutí zvířátka na veterinární klinice, případně u klienta probíhá v nezměněné podobě. Stříbrné šperky na popel. Doba výroby se může prodloužit ale i na pět měsíců.


Z krematoria nejde vždy do urny… Ukradli šperky , ale i popel Kurta Cobaina. Kovová nádoba na popel - kvalitní kovová nádoba na uhlí nebo popel v klasickém stylu s praktickým uchem a víkem Nádoba nejen dobře vypadá, ale je odolná .

Euthanasie v domácím prostředí. Z chirurgické oceli dámské šperky a hodinky. Netuším, jaký má Reeve vkus na šperky , ale krabička je potažená červeným sametem, takže vím, že je z Brightline – obchodu, kde jsem kdysi koupila řetízky pro . Zpopelněné ostatky jsou často uloženy na hřbitově, nebo, kde to zákon dovoluje, je popel rozptýlen v přírodě. Ryzí památeční diamant ALGORDANZA je . Proto je výhodou, když máte po ruce vysavač, který Vás popelu zbaví.


Díky robustní hliníkové sací trubici a flexibilní hadici popel z krbů a kamen snadno vysajete. Nabízíme také šperky na popel koně, kam se vsype malé množství popela, památeční diamanty a krásná památeční skleněná srdíčka. I po smrti mají naši zvířecí kamarádi nárok na důstojný odchod.


Vaše zvířátko při žehu v kremační peci samo, a že Vy poté dostanete popel pouze svého miláčka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky