středa 27. června 2018

Dřevěné šlukovky

Většina šlukovek pochází z Indie, ale dovážíme i šlukovky z evropských zemí. Simax, elektrické, kamenné, . Drevené šlukovky predstavujú klasiku medzi všetkými šlukovkami, ich obľúbenosť nepohasla ani s príchodom šlukoviek z odolnejších a atraktívnejších. Počet produktov v kategórii: 214.


Oblíbené šlukovky , dýmky a fajfky z kovu,. Domů Headshop - Dýmky a šlukovky. Stav Novinka Výprodej Sleva Akce Doprodej Doporučujeme. Není nic jednoduššího, než mít v kapse malou šlukovku a kdykoliv jí vytáhnout.


Můžete si koupit dýmky kovové, dřevěné nebo ze skla. REMO WOOD je zhotovena z kovu a DŘEVA. Modifikátor variant cen. Dřevěná šlukovka – Skladem. Prodejní cena12Kč.


E-shop umožňuje nákup zboží pouze osobám starším let! AddThis Sharing Buttons. Kategória: Fajky Drevené fajky. Pokud si chcete jako koncový zákazník našeho e-shopu objednat jakékoliv tabákové výrobky či kuřácké potřeby je nutné mít . Na této stránce si můžete zakoupit dřevěné bongy vyrobené ze světlého a tmavého bambusu. Bongy jsou téměř nerozbitné a vyrobeny z BIO materiálu.


Pro rychlé zakouření bez nutnosti něco balit jsou tu šlukovky. Pohotové pipes, které se vejdou do kapsy. V nabídce jsou dřevěné , skleněné, . Fajfky skleněné, dřevěné i kovové. Různé tvary a rozměry. Moderní skleněná šlukovka - vodní dýmka Champ High.


Malá vodní dýmka na šlukování je velmi lehká a dobře padne do ruky. Kovové díly šlukovky jsou. Tradicionalisty s kladným vztahem ke . Skleněné šlukovky , kvalitní kovové dýmky BudBomb aj.


Drtiče tabáku, šlukovky , skleněnky. NÁVOD na výrobu šlukovky. Krásná dřevěná šlukovka Shanti má kotlík chráněný kovovým okrajem.


Délka této šlukovky je cca 9. Obecné info k produktu: hnědá šlukovka, šlukovka . Eloxovaná samovyklepávací šlukovka 8cm. Feb Šlukovka je většinou malá dřevěná dýmka se síťkou v kotli. Do kotle se sype čistá marihuana a princip kouření je stejný jako u skleněnky.


Drtička 58mm dřevěná -kovový vnitřek Kliknutím zobrazíte podrobnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky