pátek 29. června 2018

Tavolník nízký

Květenství jsou růžová. Spiraea japonica ´Shirobana´. Nízký pestrý tavolník. Tato mrazuvzdorná rostlina je výjimečná svými bílo-červenými dekorativními květy.


Dorůstá do výšky - cm. Vytváří kompaktní a kulovitý keřík.

Listy má drobné, tvarově jednoduché, zbarvené . Zajímavý svým zlatým zbarvením listů a růžovými květy. Oblíbený dlouho a bohatě kvetoucí tavolník s neonově tmavě růžovými květy. Parametry a vlastnosti. Doba kvetení, VI - IX.


Stanoviště, slunce, . Anthony Waterer – dorůstá výšky okolo 60 . Náročnost na pěstování ‎: ‎bez nároků Barva květu ‎: ‎bílá, krémová, růžová, vínová, pur.

Podle botaniků se tak podobá svému druhému rodiči, . VZRŮST, nízký nebo půdopokryvný. Jeden z nejhezčích tavolníků u nás. Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jaká by měla být vzdálenost mezi keři při výsadbě na živý plot. Rosaceae růžovité Physocarpus opulifolius Spirea x arguta tavolník význačný Rosaceae růžovité Spirea x bumalda tavolník nízký Rosaceae růžovité. Na jaře raší bronzově červeně zbarvenými listy, které posléze tmavnou do středně zelené.


Jsou úzce elipčité a . Hledáte tavolník nízký ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Listy špičatě kopinaté, dlouhé, světle zelené, . Naše cena bez DPH : Kč. Dostupnost: DOSTUPNÉ - expedice jaro. Kontejnerované 5-15cm, 1l kont. Je oblíbená pro svůj nízký vzrůst, minimální nároky na péči a pestrost barev, které po. Tento nízký opadavý keř má jednoduché, elipčité, zelené listy s pilovitým okrajem.


Pěstování: Nenáročný, roste v běžné zahradní půdě, slabě kyselé až slabě alkalické reakce. Pro nádherný nízký živý plot kvetoucí celé léto!

Tento kultivar tavolníku je atraktivní svým bohatým rudým květenstvím a svěží zelení svých listů. Vysazujeme převážně ve skupinách .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky