středa 27. června 2018

Napínák na pletivo

Napínák na plot k vypnutí pletiva. Objímka na prichytenie napináku PVC na stĺpik mm zelená. Stavíte plot a nejde vám napnout pletivo ? Pletivo na plotu můžete napnout pomocí jednoduché finty.


Jeho úkolem je vypnout pletivo , aby nebylo prověšené.

Montovaný plot je potřeba rozdělit na plochy max. PVC, pletivo zinek, drátěný plot , plotové příslušenství, prima, napínák , napínací drát. Dodávky oplocení na klíč s kalkulací zdarma.


Napínací drôt na pletivo , povrchová úprava Zn alebo PVC. Kvalitním práškovým lakem chráněný napínák drátu. Priemer drôtu mm (ZN) a mm (PVC). Balenia po 2 5 bm, po dohode aj iné. Používa sa ako opora (chrbát) pre klasické záhradné pletivo s okami × a .

Vhodný pre štvorhranné pletivá. Rýľom vyryte pôdu na hĺbku a šírku rýľa a potom . Ocelový pozinkovaný a poplastovaný napínák. Poplastovaný napínák se používá na napínání napínacích drátů u čtyřhranných pletiv.


Specifikace produktů . Cena bez DPH, Kč . Do obchodu Almipraha. Ploty Ploty z Almipraha. Informace o napinak na plot. Vyhľadávania súvisiace s výrazom napinak na plot.


Otáčaním jadra napináka vidlicovým kľúčom napneme . Napíname s ním dĺžku max. Uchytenie napináku môžeme riešiť dvoma spôsobmi - na napínací drôt cca. Napinák slúži na napnutie napínacieho drôtu. Napínač drôtu je nenahraditeľným pomocníkom pri krútení drôtov a laniek, na vystuženie v betónových konštrukciách alebo na zväzovanie drevených latiek.


Na stĺpik sa uchytáva pomocou napínacieho drôtu alebo opaskom na napinák.

NAPINÁK NA DRÔT LAKOVANÝ VELKÝ. Parametry a popis produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky