čtvrtek 28. června 2018

Rotační sekačka vari

Travní rotační sekačky jsou určeny pro intenzivní sečení okrasných trávníků. Nabízíme sekačky elektrické i motorové, doplněné elektrostartem. Bubnové sekačky VARI jsou určeny pro sečení vysoké trávy.


Bubnová sekačka VARI DS-521Z Agatha je produkt z nové řady bubnových sekaček , které se vyznačují. Výrobek VARI bubnová sekačka s pojezdem Agatha DS-5s . Představení bubnové sekačky Líza od české společnosti VARI naším. Prodám bubnovou sekačku Vari Otava plně funkční úplně nový.


Prodám sekačku k vari , používá se v agregaci s převodovkou. Rotačni bubnová sekačka k vari. Pokud si budete přát, Vaší sekačku připravíme v našem autorizovaném servisu.


Rotační sekačka vari

To znamená, že sekačka bude sestavena, naplněna provozními kapalinami, . Zajímá vás jak sekat s bubnovou sekačkou VARI bez námahy? Základní informace o bubnových sekačkách VARI. Jednobubnová rotační sekačka Vari Lucina.


Výhoda multifunkčního nosiče spočívá v tom, že od základního nosiče adaptéru můžete bubnovou sekačku odpojit a místo ní nasadit jiné příslušenství, které se . Sekačky Vari - Heureka. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových . Adaptér vyžínače křovin. Prodám jedno-bubnovou rotační sekačku LAKR s dvoutaktním motorem VARI. Chtěl bych se zeptat, zda někdo používáte rotační sekačku na nízkou trávu s pohonou jednotkou Vari Honda.


Rotační sekačka vari

Jde mi o to, jestli nejsou otáčky motoru Honda pro . V našem e-shopu najdede traktory, sekačky , motory. Prodej a servis lesní a zahradní techniky Pardubice. Dražba rotační sekačky Vari.


Typové označení Obchodní název VARI -4Typ motoru Honda GCV 1Výrobní . Dvoububnová rotační sekačka PZ CM-16 od. Prodám rotační sekačku Vari AZS-3Stav: velmi málo používaná, jen leží v kolně, 1 funkční.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky