středa 20. června 2018

Kristalon plod a květ

Kristalon plod a květ

Podporuje vyšší násadu a vybarvení . Zamezuje žloutnutí listů. KRISTALON PLOD A KVET. Mikroprvky jsou důležitou . Pro hnojení v období kvetení a tvorby plodů pokojových, balkónových i ostatních venkovních rostlin.


Kristalon plod a květ. Krystalické hnojivo účinkuje okamžitě. Výsledky na rostlinách jsou viditelné během . To proto, aby nám rostliny v truhlíkách bohatě kvetly a zahrádka (i ta v truhlíku) dávala bohatou úrodu.


Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Je vhodné jak pro zeleninu (papriky, rajčata, mrkev, petržel, cibule, česnek, atd.) a drobné ovoce . Hnojiva univerzální vsenazahrady.


Kristalon plod a květ

Poslední kusy skladem. Dostupné dne: Doba doručení. Proto nemůže chybět ani v naší nabídce. Klikni pro zobrazení většího obrázku. Díky obsahu hořčíku a stopových . Použití: Jak název napovídá, kristalon plod - květ je určen k výživě ve druhé růstové fázi v letním období, podporuje středně bujný růst, násadu poupat a bohaté . NEJ - nejzdravější, nejsilnější, aby rychle rostly, měly mnoho.


Plod a kvet ve chvili kdy rostlinky zacnou kvest a budou plodit. Presny postup je na krabici s hnojivem. Podmínka: Nový produkt. Varování: poslední kusy na skladě ! Přidáváme do zálivky jednou týdně dle.


Je univerzálně použitelné pro ovoce, zeleninu, okrasné rostliny včetně . Používáme na okurky, rajčata, papriky . Tento produkt již není v nabídce. Země původu: dle aktuální nabídky pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou . Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Univerzální použití – ovoce .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky