čtvrtek 21. června 2018

Rajče rané

Velmi raná odrůda s plody vynikající chuti, poloinderteminantní odrůda vhodná především do okrajových oblastí. Poloindeterminantní odrůda vhodná především do okrajových oblastí. Doporučujeme vést až výhony s ukončením.


Pollicino F1Autor: Archiv ireceptar. STUPICKÉ POLNÍ RANÉ je velmi raná odrůda s plody vynikající chuti. Odrůda především pro rychlení a polní pěstování.

Plody jsou kulovité a velmi chutné, jejich velikost je od menších až po. Tyčkové rajče , velmi vzrůstné, středně rané až pozdní. CORSARO F– tyčková hybridní odrůda typu „SAN MARZANO“.


Známá plodová zelenina, předpěstování sazenic ve skleníku nebo doma na okně (výsev v půli března), . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Objednací číslo: k967. Lze jej pěstovat jako keříčkové, . Tento pin objevil(a) Mája S. Stupické polní rané s.

Jedná se o velmi ranou . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Osivo rané odrůdy keříčkového rajčete. Určené pro polní pěstování. Cena je uvedena včetně RP a DPH. Od prodejce Nohel Garden.


Rajče Popis: Rajčata jsou náročnou kulturou vyžadující pečlivou agrotechniku. Lycopersicon esculentum Mill. Vyžadují teplou a chráněnou lokalitu. Ale není nad sluníčkem vyhřáté rajče čerstvě utržené z keříku – to chutná.


Půdu na podzim vyhnojíme chlévskou mrvou. Při předpěstování sadby provádíme výsev v březnu. Dotaz k produktu Rajče keříčkové Oranže rané. Jak se jmenuje hlavní město ČR?


Byla vyšlechtěna v době, kdy ještě nebyly v módě hybridní odrůdy, a má proto jednu. Drobnější plody výborné chuti jsou pevné, vhodné pro přímý konzum i krátkodobé skladování. Rajče tyčkové BIBI rané pro mlsné jazýčky třešňový typ.


Waterproof maternity rain jacket from PU coated nylon which is lightweight and comfortable.

Rajče stupické rané tyčkové - Solanum lycopersicum - prodej semen - g. Kategorie: Rajče semena. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky