úterý 23. října 2018

Hotel sepetná recenze

Dobře postavený hotel v krásném prostředí Beskyd. Vždyť do Ostravy je to autem jen minut. Přijeďte si užít klid a pohodu uprostřed krásné beskydské přírody.


Hotel sepetná recenze

Super pobyt celá recenze. Autor Marci a Mari, Kubík, Julča, Míša , 26. Na vyžádání pokoje Lux s vířivou vanou v podkrovní části hotelu. Recenze hostů na hotel. Hotel nabízí ubytování na horách . Některé hotely získaly během tří měsíců okolo recenzí , což je neuvěřitelný úspěch, když vezmeme v potaz, jak dlouho se sbírají recenze na . Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu.


HORSKÝ HOTEL SEPETNÁ nabízí relaxační pobyty i romantické wellness pobyty pro dva. Garance stejné nebo nižší ceny. This review is the subjective opinion of a TripAdvisor member and . Přidat recenzi hotelu . Ideální poloha hotelu pro aktivní turistiku i relax. Sepetná v rámci prodlouženého víkendu 4. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete.


Yelp je zábavný a jednoduchý způsob, jak najít, doporučit a mluvit o tom, . Z penzionu je krásný výhled. SkvělýNa základě recenzí. Především musím pochválit kuchaře, večeře byly vynikající, příjemný a ochotný personál jak v restauraci, tak paní na recepci.


Pokoj byl menší, ale bylo tam čisto,. Najděte si hotel nebo jiné ubytování v destinaci Ostravice. Zadejte prosím svou destinaci. Podívejte se na recenze hotelů v destinaci Ostravice. Hezká příroda v okolí.


Možnost ubytování se psem. Hodnocení napsáno: 13 . Zasazený do okolní zeleně pod Lysou horou s impozantním rozhledem do údolí Ostravice, se hotel Liptov zaměřuje především na klientelu dětských skupin. Naplánujte výlet do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky