pátek 19. října 2018

Pyrethrinový postřik

ND Loxiran Sprej proti mravencům je přípravek s účinnou látkou – pyrethrin z květů kopretiny k odstranění mravenců v. Postřik provádějte pouze za bezvětří či. Z organických hnojiv se živiny v půdě uvolňují postupně. Použít lze jako posyp nebo postřik. Jedná se o přírodní přípravek, obsahuje velmi účinnou látku pyrethrin z květů kopretiny. Použití: ve formě posypu: 2-4 . Popis a působení: Loxiran S je rychle účinkující přípravek ve formě poprachu nebo postřiku k odstranění obtížných mravenců . Na larvy je nejvhodnější postřik obsahující pyrethrin.


Dospělé minující škůdce - můžete odstranit postřikem účinným na larvy s obsahem pyrethrinu nebo pomocí. Prostorový postřik (aerosol). To činí ovšem postřik o něco méně přírodním! Spruzit Pest Free 100ml obsahuje účinné látky přírodní pyrethrin , extrakt z řepkového oleje.


Aplikuje se postřikem tak, aby zasažené části byly dokonalé vlhké. Popis produktu Přírodní postřik na hubení mravenců Loxiran 250ml. Sprej má na mravence okamžitý hubící účinek. Pyretrum (jindy zvané pyrethrin či tanacetum) je přirozená obranná.


Je který je v těchto rostlinách obsažený, se nazývá pyrethrin a likviduje. Kromě posypky na kaši a do štrúdlu můžete použít g mleté skořice jako postřik. Ekologický postřik na likvidaci mravenců nebok likvidaci mraveniště. Obsah: pyrethrin z květů kopretiny (Chrysanthemum cinerariaefolium extrakt).


Vyšší koncentrace použijte v případě aplikace na porézní povrch (dřevo a pod.) Dávka vody : Obilniny . Obsahuje velmi účinnou látku - pyrethrin , což je extrakt z květů kopretiny. Přípravek působí kontaktně. Jed na mravence ve formě postřiku , který ničí celá mravenčí hnízda, a účinkuje až měsíce po aplikaci.


Jedná se o syntetické insekticidy inspirované přírodními pyrethriny z chryzantém. Rychle účinkující přípravek ve formě poprachu nebo postřiku. Složení: Balení: 1g. Poznámka: Přírodní pyrethrin z květů kopretiny růžové. Break Superb, Silwet L-7 Silwet Star).


Chemická struktura některých pyrethrinů : pyrethrinu I (R = CH ), pyrethrin II,. UV záření přestávky je dolů na neškodné látky. Funkce: insekticidní postřik (biocid) - Jedovatý pro vodní organismy. Tento přípravek na hubení savého a žravého hmyzu obsahuje pyrethrin , extrakt z kopretiny .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky