středa 31. října 2018

Agastache fenyklová

Agastache foeniculum - agastache fenyklová. Medonosná, aromatická, atraktivní bylinka, trvalka. Působí protizánětlivě, uvolňuje napětí a snižuje stres.


Sbírají se aromatické listy, které se suší mimo dosah. Jsou obrovským lákadlem pro včely. Pro tuto její vlastnost se hodí do čaje a . Chuť je podobná thajské bazalce. Téma: agastache fenyklová.


Přírodní repelent z agastache fenyklové. Najděte dodavatele pro téma domky na nářadí. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte . Domácí repelenty proti klíšťatůagastache fenyklová. Jedná se o aromatickou rostlinu, listy se dají použít do čaje, mladé listy do . Stejně jako agastache fenyklová (nazývaná také agastache anýzová) nebo agastache vrásčitá nabízí i tato naše agastache léčivé účinky.


Indiáni čaj z agastache užívali při kašli a nachlazení, listy přikládali na popáleniny. V létě přináší velké . Bakopa drobnolistá (Brahmi). Listy voní podobně jako tzv. Bazalka posvátná, tulsi.


A listy opravdu krásně voní po černém anýzu a fenyklu. Má nádherné přesleny květů které přitahují motýli. Bylinka původem ze severní Ameriky zaujme opojnou vůní anýzu a fenyklu , i když s anýzem.


Cena bez DPH: 5- Kč. Tento druh s výraznou vůní . A agastache 4 1aksamitník 2 5aksamitník jemnolistý amsónie 127. F fenykl G gaura 4 13 1gazánie H hadinec obecný 85 . Fenykl obecný Fenykl obecný (Foeniculum vulgare, italský kopr, vlašský kopr, úkrop) je podobný kopru, jedná se dvou letou rostlinu s cca vysokou lodynou, . Zavinutka podvojná 229. Slunečnice roční 236. Violka zahradní (maceška ) . Tařička, jablečník, chrpa a rozrazil, levandule a šalvěj, kohoutek alpský a agastache fenyklová , zářenka, tužebník, houseník, sporýš.


Aroma připomíná anýz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky