pondělí 15. října 2018

Odolná tráva

Odolná tráva

Jsou trávy , které jsou velice odolné , ale zase nejsou tak pěkné jako ostatní. Některé můžete často sekat na pár milimetrů a některé vydrží zase dlouhotrvající. Velmi kvalitní trávník, který díky obdivuhodným regeneračním schopnostem prokazuje mimořádnou odolnost.


Odolná tráva

Tato směs je vhodná jak pro sportovní plochy . Též jiné druhové složení trávy určuje jeho vlastnosti a odstíny od světle. Založení odolného a kvalitního trávníku. První seč je tehdy, je-li tráva již vyzrálá.


Když místo ornice použijete písek, vytvoří se vám daleko hustší a odolnější. Po pár týdnech by nikdo nepoznal, že je tráva vysetá na písku. Jedná se o hustě trsnatou trávu s úzkými listovými čepelemi. Lipnice je velmi vytrvalá a výběžkatá tráva. Její vzcházení je pomalejší ( 3-týdny ). Později je ale konkurenčně velmi silná a odolná.


Odolná tráva

Pro tyto účely neexistuje žádná dostatečně odolná tráva. Musí být vybudována cesta nebo alespoň tzv. Do trávníkových směsí nepatří ani další pícní trávy , jako jsou srha říznačka, psárka luční,. Je velmi odolná vůči sešlapávání, dobře snáší nízké kosení a svými . Pro svoji odolnost je naprosto nepostradatelná v zátěžových trávnících.


Tato travní směs vzchází pomalu a může to trvat až týdny, než Vám začne tráva růst. Složení trav - Psineček (Agrotis) - tmavě zelené jemnolisté trávy , dorůstající nižšších výšek, velmi odolné pro sestříhávání. Výsledkem je méně odolná tráva , která již nemůže být používána pro provozování sportů a jiných aktivit. Kostřava (Festuca) - jenolisté druhy, . Zvyšuje se riziko umírání trávy a některé travní druhy . Kupte odolnou travní směs. Tráva stejně příliš neroste.


Odolná tráva

Je proto důležité, aby zátěžové trávníky byly odolné vůči sešlapávání, a aby také. Rubrika: Krátké články, Tipy. Nízká a odolná tráva. Travní rohože a koberce (umělá tráva) na míru. Na jaře chce tráva více dusíku, aby rychle rostla a na podzim více draslíku, aby byla odolná proti houbám kvůli přezimování.


Trávna zmes American green (tmavozelená trávna zmes) odolná , vhodná aj pre . Trávy obsažené v této směsi mají jen omezené požadavky na půdu a vykazují vysokou odolnost vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám. Nejměkčí dotek a nejlepší odolnost díky unikátnímu tvaru . Ve většině zahrad je trávník nevyhnutelný. Budete si však muset vybrat travní semeno, které nejlépe vyhovuje typu půdy, expozici a zájmové oblasti, i když je . RASEN (LAWN) -(o té mám nejméně informací üdajně zatížitelná a odolná ) a travními směsi od Barenbrug hřišťovými. Potřebuji hlavně hodně hustou trávu , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky