pondělí 15. října 2018

Zakrslá višeň

Agro 1drum mower Mowing with a agro 1drum mower. Renovace rotační sekačky ŽTR 165. Procházejte největší české bazary najednou. Klínový řemen ( ZTR 1) K12. Kč: skladem2Kč bez . Bubnové sečení - ŽTR 165.


Výchozí řazení, Název, Katalog. Produkt s požadovaným názvem rotacni-sekacka- ztr - 1a tímto zařazením. Rotační sekačka ŽTR 165. Je v dobrém stavu nehuci. More Nearby.


Jméno a příjmení: Josef Moravec Adresa: Havlíčkův . Prodám rotační sekačku ŽTR 1Agrostroj Pelhřimov v dobrém technickém stavu včetně náhonu, pér a ná. Další informace naleznete v popisu . Nůž žací ŽTR 1rovný Žací nůž vhodný pro rotační žací stroje Pro typ : AGROSTROJ ŽTR 1, 160. Díly na rotačku - ŽTR 1. Náhradní díly na rotační sekačky. Přidám klíč na výměnu nožu náhon.


Hřídel pro sekačku žtr 1č. Poslední kus,mírná koroze. Foto není k dispozici. Inzerent: Josef Moravec okres Havlíčkův . Part Braber Equipment BR 16 drum mower inspection, repair continued. Termín pro podání nabídek: 7. Prodám bubnovou rotační sekačku ŽTR-1, záběr 165cm.


Vadné spodní ložiska klepou. Sekačka je bez kardanu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky