úterý 30. října 2018

Mandloň trojlaločná cena

Mandloň trojlaločná cena

Má atraktivní, plné růžové květy. Doporučujeme rostlinu po odkvětu zastřihnout. Dorůstá výšky okolo 2-3m a šířky okolo 2m. Rostlina je rozložitá, hustě větvená. Cena , 3Kč bez DPH.


Okrasná mandloň trojlaločná. Oblíbená,v květu velmi nápadná rostlina. Máte-li rádi jarní kvetoucí sakury, nenechte si ujít tento skvost, přestože se jmenuje mandloň. Prunus triloba mandloň trojlaločná.


Jemně růžové, velmi bohaté . Opadavý ker alebo nízky strom dorastá do výšky 2-m. Sýto zelené listy s pílovitým okrajom rašia v priebehu kvitnutia a . Hodnocení produktu:. MANDLOŇ TROJLALOČNÁ kont. Záruka, CENA JE KONEČNÁ.


Dostupnost, DOSTUPNÉ - expedice jaro . Má ráda mírně kyselé, vlhké půdy, které jsou dobře odvodněné. Na jaře bohatě kvete růžovými plnými květy. Vhodný jako solitera či do . Momentálně nedostupné. Listnaté keře - Semily, inzerce.


Lahodný živý plot - Muchovník lamarckův-NEJNIŽŠÍ CENA ! Mandloň trojlaločná 200cm. Tento produkt již není na skladě s těmito vlastnostmi, ale je k dispozici v . Pseudotsuga menziesii (Douglaska tisolistá). Akční cena : 74Kč. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 8Kč s rychlým doručením a . Mírně kyselou až zásaditou.


Dodáváme mandloň roubovanou na 100cm kmínku se zapěstovanou letou korunkou. Tento keř je štěpovaný v metrové výšce, takže . Tento drahý pokrm se ve středověku nacházel na všech bohatých tabulích. Bohatě plnokvěté květy mají v průměru 3 . Trávník 3: Chytře na okraje trávníku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky