pátek 26. října 2018

Nac al 600 příbalový leták

NAC AL 6šumivé tablety. Milá pacientko, milý paciente, prosím, čtěte pozorně následující informaci, protože obsahuje důležité údaje pro. Příbalová informace: informace pro pacienta. Přečtěte si pozorně tuto příbalovou. Lék k uvolněrú vazkého hlenu při akutních a chronických onemocněních dýchacích cest.


Sekretolytická léčba akutních a chronických bronchopulmonárních onemocnění s poruchou tvorby a transportu hlenu. Přidat do oblíbených. Před použitím pečlivě přečtěte příbalový leták. KG), naše cena: 1Kč. V případě jakýchkoliv otázek nebo nejasností se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem.


Príbalový leták (PIL) Acetylcystein Dr. Nac AL 6mg šumivých tablet. Prosím, čtěte pečlivě příbalový leták. Přípravek je bílý až. Nac al 6šumivé tablety v databázi léčiv - příbalový leták , interakce, vedlejší účinky, dávkování, ceny, alternativy a doplatky.


Lék k uvolnění vazkého hlenu při akutních a chronických onemocněních dýchacích cest. Je určen k léčbě dětí (včetně kojenců), mladistvých a dospělých. Doplňující informace. Výrobce: ALIUD PHARMA GMBH . O bsahuje acetylcystein. Podporuje vykašlávání.


Registrovaný léčivý přípravek. Vždy si pečlivě prostudujte příbalový leták , účinky a způsob použití konzultujte s . OBCHODNÍ PODMÍNKYZpracování osobních . Před užitím čtěte příbalový leták. Vždy si prostudujte příbalový leták a při jakékoliv nejasnosti se o účinku nebo použití.


Kašel Lék k vnitřnímu užití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky