pondělí 22. října 2018

Hotel pyramida rezervace

Telefonická objednávková služba. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. Srovnání cen hotelů nikdy nebylo jednodušší.


Hlavní město Praha, Česká republikaspojení. Využijte nabídky ubytování v hotelu HOTEL PYRAMIDA , který se nachází ve městě Brno. Rezervace ubytování v Špindlerův Mlýn.


Všechny pokoje mají satelitní TV s plochou obrazovkou a laptop. Hotel nabízí ubytování . Komfortní ubytování v prostorných apartmá s kuchyňským koutem. Všechny rezervace (i ty bez možnosti změny a storna) s příjezdem do 6. Resort Devět Skal - Petr. Online rezervace hotelů v Praze. Lázeňský hotel PYRAMIDA I se nachází ve Františkových Lázních, kde stojí u . Tyto ceny platí pouze pro rezervace přes tuto webovou stránku!


Neplatí pro objednávku přímo v hotelu. Pod skleněnou střechou pyramidy je světlá zimní zahrada. K dispozici je rovněž panoramatická . Vyberte si z nabídky pobytů - víkendové pobyty, pobyty pro dva, lázně a jiné.


Přehled nabídky pobytových balíčků. Veřejné parkování je možné zdarma v areálu hotelu ( rezervace není nutná). By public transport:. Am Abend gibt es in Frantiskovy keine Wolken bei Temperaturen von bis . Aktuálně zapisujeme pouze náhradníky na jarní kurzy.


Poslední volná místa jsou v hodině ve čtvrtek v 16:45. Pro zapsání do kurzu je nutná předchozí rezervace e-. Získejte slevu za fixní rezervace pobytu minimálně na nocí … Více informací .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky