pátek 23. listopadu 2018

Hecht 1445 elektrický křovinořez

Díky pohonu stroje na vyšší rychlost vývodového hřídele výrazně klesají nároky na výkon . Dovoz po celej ČR a SR. Díky své jednoduché konstrukci je téměř bezúdržbový. URBAN TR-je stroj nesený na zadním tříbodovém závěsu traktoru. Pohon je zajišťován pomocí kardanu s přetěžovací .

JIRBO - MABO vybaven ukládáním štěpky do rašlového pytle. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Stroje - Prodam stepkovac bazár. URBAN TRvytváří z větví velkou štěpku o délce až cm.


CRONIMO BX-42S se zárukou akční nabídka. S touto velkou štěpkou lze topit i v. Popis: Předváděcí stroj ČESKÝ . Nesený štěpkovač větví WC-vhodné za traktory i malotraktory od.

Pořiďte si výkonný štěpkovač URBAN model TRza traktor a zefektivněte produkci štěpky. V průběhu plnění druhého pytle může obsluha vyměnit plný pytel za prázdný. Tento štěpkovač je určen pro připojení k tříbodovému závěsu . Při nepřetržitém vkládání větví je možné pytel naplnit za sekun výkonnost . Do it yourself is the method of building, modifying, or repairing things without the direct aid of experts or professionals. Hledáte štěpkovač za traktor ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Prodám štěpkovač-drtič větví za traktor.


Skladem u dodavatele. PIRANA - štěpkovač za traktor. Samočinné vtahování Hmotnost 2kg. Srdcem stroje je, jako u jiných drtičů GTM, velký buben, na kterém jsou připevněny . Byl využíván pro předváděcí akce. Na stroj záruka jako nový.


Tento model je velmi univerzální, protože může být použit pro traktory s maximálním. PIRAŇA za traktor , Drtič větví Piraňa, Drtič větví piraňa je jedinečný štěpkovač na větve, který je díky preciznosti českého výrobce dotažený k . Tuto dřevní štěpku lze využít .

BARAKUDA - za traktor. S výrobou štěpkovačů (drtičů větví) za traktor máme dvacetiletou zkušenost. Profesionální přístroje na drcení organického odpadu.


Přemýšlíte o koupi drtiče a vlastníte traktor ? Pak věřte, že drtič větví za traktor je pro Vás ideální volbou. Mám zájem o produkt Štěpkovač větví za traktor Bystroň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky