úterý 27. listopadu 2018

Motokary zlicin

Plně elektrické motokáry , tříúrovňová závodní dráha, funkce boost, zpátečka. Vše naleznete v kryté hale s restaurací a dětským koutkem. V nabídce jsou polohovatelné elektro motokáry pro dospělé, děti a dokonce i jedna. Dráhu máme vyzkoušenou, motokáry jsou netradičně s elektro pohonem a fungují skvěle!


Trať je dlouhá cca 700m a je tříurovňová. Helmy a vše je na místě,. Tak neváhejte a přijďte si zajezdit na motokáry Zlíčín , motokáry jsou na elektrický pohon, což umožňuje vysokou. Unsubscribe from Svity.


Jedno elektro kolo s vypnutým zvukem motoru :) Z kvalifikace KART RACE. Specialties: Profesionální elektrické motokáry , které se prohánějí po tříúrovňové závodní trati. Doporučená rychlost: co to půjde. Láká vás si zazávodit na . Tak či tak, na nic nečekejte a přijďte navštívit zbrusu novou arénu Caravan Metropol Karting na Zličíně, kde si můžete na téměř sedm set metrů dlouhé tří . O jarních prázdninách jsme si s chlapci vyrazili zazávodit do nejnovější závodní arény Caravan Metropol . Korekce expozice: EV. Specialities: Profesionální elektrické motokáry , které se prohánějí po tříúrovňové závodní trati.


Chcete-li přidat komentář, musíte být členem komunity Přijď a . Praha-zápa uzavřeno pro těžká . Letos je to podruhé, co jste navštívili elektronické motokáry. Který den vám vyhovuje pro další motokáry ? Especialidades: Profesionální elektrické motokáry , které se prohánějí po tříúrovňové závodní trati. Motokáry Cmk Zličín Images shared recently.


Prohlédněte si alba na téma – motokary Zlicin. Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na Rajče. Objevujte, hodnoťte a . Nejrychlejší motokáry. The biggest indoor kart . Besonderheiten: Profesionální elektrické motokáry , které se prohánějí po tříúrovňové závodní trati.


This is motokáry Zličín 16. Jakub Stromšík on Vimeo, the home for high quality videos and the. Skvělý nápa který . Din tillit er veldig viktig for oss, så bedrifter kan ikke betale for å endre eller fjerne anmeldelsene sine.


Hledali jste motokáry zličín ? Pro dotaz motokáry zličín jsme našli ukončená nabídka. SEŘADIT: Aktuální nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky