čtvrtek 15. listopadu 2018

Pivoňka lékařská sběr

Jednořádkové aktivní vyorávače brambor nejsou žádnou zvláštností. Bazar strojů - řádková inzerce - prodejte tiskařský nebo dřevoobráběcí stroj - prodam jednoradkovy. Prodám jednořádkový vyorávač brambor tek. VYORÁVAČ BRAMBOR PD 50.


Je to jednořádkový nesený čert na brambory, většinou modré barvy. Vyorávač Brambor PD - jednořádkový. Dost se to prodává po bazarech. Nabízím vibrační vyorávač brambor - TEK STS Hradec Králové AM - 001.


Nespouštějte stroj v uzavřeném prostoru (kvůli kouři z traktoru). KAPITOLA II SPECIFIKACE. Určitě, na stránkách naše traktory v sekci vyorávač brambor najdete i nějaké podrobější foto.


Encuentra este Pin y muchos más en Campo, de Peppe. Další problém byl v noži,nešel moc hluboko a přeřezával brambory ,když bych ho pustil níž už bych to zase neutáhl. Ano, mě stačí jednořádkový vyorávač.


Poháněn kardanovou hřídelí, excentrická hlava s ložisky zajišťuje kmitání čistícího . Doprava je zdarma po celé ČR. MÁTE ZÁJEM O TENTO PRODUKT? Sazeče a vyorávače brambor.


Třídit podle: Zboží začíná na. Pracovní šířka 6- cm. Jednoduchý, konstrukčně spolehlivý stroj je vhodný i pro lehké malotraktory.


Počet řádku sestavení vzdálenosti ř. Sestavení vzdálenosti řádků : - 67. Dvouřádkový vyorávač brambor , nízký energetický příkon, pracovní záběr 5m,. Stav jako nový,plně funkční.


Přímé vyhledávání: TEK Z-609. Nalezených položek: 83. Katalog ND TEK Z 6( vyoravač 2ř). Nýt odsévacího dopravníku (TEK). Zdravím, chtěl bych se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky