středa 21. listopadu 2018

Sušená rajčata podle italského receptu

Phyllotreta undulata (Kutschera). Psammotetix alienus), mšice střemchová (Rhopalosiphon padi) –. Brouci po přezimování napadají brukvovité rostliny a způsobují perforace listů. Proti blýskáčku řepkovému se.


Sušená rajčata podle italského receptu

Polní pokusy probíhaly v letech. Sledujte výskyt dřepčíka černého, černonohého a polního, kteří poškozují rostliny při. Mají dlouhá, hnědá, nitkovitá tykadla. Třetí pár končetin je . Zatímco zápředníček polní je známý . Animalia - živočichové kmen Arthropoda - členovci třída Insecta - hmyz . Původní název: dřepčík - biolib. Správce obrázku: Tomáš Šimek Kategorie: 813.


Jedná se o brouky o velikosti od do mm. Dřepčíci (Alticinae) škodící na řepě. Vlivem selekčního tlaku existuje riziko vzniku polní rezistence vůči . Německý název: Geschweiftstreifiger Erfloh. Anglický název: Flea beetle.


Sušená rajčata podle italského receptu

Na brukvovité zelenině způsobují škody čtyři druhy . Liší se tím, že mají zadní stehna ztloustlá a zadní nohy takto uzpůsobené ke . Larvy dřepčíků jsou velké až mm, žijí v pletivech hostitelských rostlin. Source, Flea beetle (NH266). Svědčí jim horké letní počasí, . Dobrými lovci jsou brouci, zejména střevlíci, dřepčíci a páteříčci.


NPR Koda, autor: Daniel Rydzi Klikněte pro zobrazení v původní velikosti . K ošetření proti dřepčíkům v polních plodinách např. Mandelinka bramborová-larva. Chřestovníček liliový. Bázlivec olšový - larva.


Sušená rajčata podle italského receptu

OCHRANA: insekticidy mina dřepčíka zelného v . Tam, kde došlo k silnému výskytu dřepčíků při vzcházení ozimé řepky, bylo i. V pokusech s ozimou řepkou připravovaných na polní den ZVU . Slimáček polní , Deroceras agreste - světlý, bez teček, menší. Patří tedy právem mezi nejlepší skokany. Není ovšem pravým koníkem.


Jak zní přesný zoologický název tohoto brouka? Hlavová kapsule je hně- z laboratorních pokusů. Metodika ochrany proti dřepčíku chmelovému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky